Всички имаме коли, нали ?
stivemaster - майстор
Ох много смешно ,ти знаеш ли колко струва пакета на този ключ бе колега ?

За имам Лансер и откакто застудя и моята прави така,утре ще пробвам да задържа малко на контакт ,преди да запаля. Мислех си за бензиновия филтър ,ама не съм го сменял още.

И още нещо колега aztek виж там във форума след като си от София за един колега DJ Tymbi той ще ти помогне ,защото във Варна дори не хвалят никого ,ходих вече на две места и се оказва ,че дори тази несложна кола ги затруднява ,все едно че сварвам калфата да се прави на майстор докато го няма.
todortv - майстор
Ниските температури, според мен оказват влияние не толкова на обема гориво, а на клапаните в помпата.
При подаване на контакт, помпата завърта за малко и спира. При нова помпа, това време е достатъчно, за да
се създаде необходимото налягане в системата.
Ако се свърже помпата, да работи с подаване на контакт, ще има възможност да се задържи преди завъртане на стартера....
valpen - напреднал
Колега aztek,
понеже и аз карам Мицубиши, позволявам си да ти препоръчам да се свържеш с Милен от Пловдив. Той определено е много хвален от хората във форума. Лично аз съм ползвал често услугите на Бай Марин от Стамболийски и съм безкрайно доволен. След като си регистриран във форума, няма да имаш проблем да се свържеш с тях.
Успех :-D

Тема "Мицубиши,проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: