Най - вълнуващия въпрос зимно време.
dido uzunov - специалист
jabata написа:
syncho написа:
jabata с риск да прозвучи като реклама: http://kamini_na_peleti.multiterm.org/%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8.php?%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB=Dorina
Единствения компромис, който са направили, за да облекчат малко цената е, че дистанционното е опция.
Признавам, тука си прав. А за рекламата, не го считам за такава, а дори и да е, не виждам нищо лошо, стига да е в разумни граници. Все пак не трябва да забравяме че ако я няма рекламата, ние няма да знаеме че даден продукт съществува. Лошо е, когато ти се натрапва че това е най-доброто, и всичко останало е боклук.
Все пак, аз не съм инсталатор, а само потребител. Иначе да, на цена идва даже по-евтина от тези на Ravelli. За дистанционното, още повече при камина, бих казал че това е една ненужна екстра. Но лошото е, че не видях подобен модел с водна риза когато тъсрих и разучавах. Или просто не съм гледал като хората. Но каквото и да е, вече е минало.

Леле темата, откъде тръгна, докъде стигна. Май трябва да вземеме да направиме тема само за камина на пелети, където всеки да изказва своето мнение за марки, модели, опит, и т.н. Защото в предвид галопиращите цени, и студени зими, тази тема може да стане доста актуална :)
Нека модератора да направи нова тема, че да не цапаме по-вече темата на човека.
Поне ще натрупаме мнения за такъв вид печки и най вече за марките производител.Колкото до рекламата ли- то не е реклама, а обмяна на опит и впечатления, то който трябва си е рекламирал продукта по един или друг начин.Ако производителите чакат на нас във форума да им вдигнем продажбите,подобре да сгъват въдиците-дори напротив могат да четат и да си сверяват часовниците.
П.П. лично аз научих много от темата и се надявам да не спира до тук. Виждам, че има хора с много опит по въпроса и им благодаря за споделеното.

Тема "Камина на пелети - Дим в помещението" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: