Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здраявейте някой можели да сподели економични настройки на пелл еко 35 кw горелкас снимки че моята корелка за двустаен апартамент за 24 часа ми гори 30 кг
вт фев 05, 2019 12:06 pmAlfa84 написа:
Здраявейте някой можели да сподели економични настройки на пелл еко 35 кw горелкас снимки че моята корелка за двустаен апартамент за 24 часа ми гори 30 кг
Продай я, няма да стане работата!
Що сега търсиш как, а преди да дадеш парите не попита?
Има тука едни способни момчета, дето са със златни ръце и раздвижени умове, но ти ще трябва да си купиш готов продукт.
За двустаен апартамент нещо от сорта на десетина киловата.
Значи и ти неси от тия момчета като нямаш идеа недей да коментираш поне
kalin72 - майстор
вт фев 05, 2019 5:47 pmAlfa84 написа:
Кое по-точно не ти стана ясно от казаното от Трифон??? 35 киловата както и да ги спънеш, няма как да заработят икономично за 2 стаи апартамент....освен буфер поне 1 тон, стаен термостат и/или термоглави, и те така те :)
burner - специалист
Отначало си помислих, че се шегуваш с тези 35 кВ за двустаен. Аз съм с 13 кВ за 65 кв м и имам проблеми в топлото време, идват ми много. Разбери, пелетите като гориво не могат да се намаляват до безкрайност, дори контролерите да имат тази възможност, защото просто устройството няма да може да поддържа пламъка. Нямаш шанс с 35 кВ, и с 24 реват тук за двустайни, че и тристайни.
gnt69 - майстор
Големи гадове ейй хем не разбират хем си нямат идея как да я направят хем се обаждат. Вземи звънни на тия дето та накичиха с тоз локомотив да и наместят настройките явно разбират. Тука в тоя форум няма да намериш такъв разбирач. :partyman:
Здравейте, от тази година се отопляваме с котел на пелети Burnit EasyPell 35kW. Доволен съм от това, което предлага, като отопление, но...
За 4 месеца изгори 4 пъти нагревател - 3 стоманени и един керамичен.
Сега чакам за пореден път смяна на нагревателя с уговорката, че ако се случи пак сигурно ще прибегна до рекламация, защото първите 2 години, докато е в гаранция всичко се подменя безплатно (за мен остават само няколкото дни, в които аз и семейството ми стоим на студено и харчим ток за отопление), но след това не мога да си позволя разход от около 500 лв. на година за нагреватели...

Някой знае ли нещо по този въпрос - дали е дефектна партида, дали може да има нещо, свързано с периферията (комин, въздуховод, налягане и тяга на комина) или просто си е такава марката?
ср фев 06, 2019 5:46 pmТрифон П.Трифонов написа:
Чети и питай!
viewtopic.php?f=10&t=48301&sid=3c9ab534 ... 1378b71a25
Аз я четих темата, но не открих в нея моя проблем и затова реших да пусна темата. Като разход и при мен идва около 30-35 кг./24 ч. на двуетажна къща: 1-ви етаж 60 кв.м., вътрешна изолация на външни стени - гипсокартон и вата + 8 см стиропор на усвоената тераса; 2-ри етаж - 56 кв.м. без изолация, радиатори с термоглави на 1ва степен.
Моя проблем обаче е свързан с това, че нагревателя постоянно изгаря. Може аз да съм пропуснал, но ако може дай някакво мнение или насока по моя въпрос.
Мерси предварително
dani731117 - специалист
най вероятно е лоша партида.или проблем с управление . :?

Тема "Burnit pell eco 35 kw" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: