Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pavelari - майстор
djidji33 написа:
абе пичове направо ме разбихте с глупостите си :x .мислех че тук ще прочета нещо интересно и полезно.а освен дребни заядания / дали е маса или нула / ,кой е по-голям майстор и други подобни глупости не видях. единствено следните неща- И за да не претоварват яко на 2,5кв слагаш автоматичен 16А, на 4кв. - 25А / и допълвам на 1,5 кв=10 А / и съвета да се правят повече кръгове / особено за бойлера и кухненските прибори, всичко останало е ненужно.
Сега ще те поцепят от критика! :lol:
zoro1 - специалист
От майстория най-бързо може да умреш от токов удар .Та темата е в "Електротехника " а доколкото знам НАВСЯКЪДЕ се знае ,че електрическият ток и много опасен!Щом четеш нещо тука значи имаш някакви познания и знаеш основни неща.
Antonii - майстор
Аз нещо неразбрах тая тема с кво е полезна на потребителите които я четат. :?
Или иначе казано от спорове полза нема.
илко илиев - специалист
ами аз дето разбирам не можах да разбера за какво става на въпрос?
дали за смяна на ел.табло или за направа на ел инсталация,или за токови кръгове
sasooooooooo - "специалист"
Понеже никой не се наема, аз ще се опитам да обесня.
Това е коментар от тази тема. Очевидно е че е доста стара, понастоящем някой я изрови от архивите, аз пуснах едни снимки и работата се забатачи.
Всички спряхме да цвъкаме по темата, доста постове бяха изтрити от модератор, но ето че пак цвъкаме. И колкото повече пишете разни коментари, толкова повече спамим темата.
Ако все пак искате да кажете нещо, направете го тук.

Тема "Коментар на проекта "Как да си сменим старото ел.табло&" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: