Тези ъглови стяги ги имаше , преди време в Практикера на разпродажба ..... взех си 4 мисля по лев 

Здравейте , този месец реших да си правя и аз мебели (елементарни шкафове) но както се сещате без инструмент е трудно ,а нямах нищо , почнах да си купувам това онова и да се интересувам (ще съм благодарен за всякакви съвети за начинаещи като шаблони инструменти и тн
Та да се пусна и аз по темата , купих тоя шаблон за дибли Wolfcraft 37500 , някак другия ми се видя не толко (професионален) в кавички естествено защото и този не е .... Не съм го ползвал още но като го разгледах видях че за материал над 17 мм се ползва отвора за дибла 10ка  , което не е ли много за ПДЧ  няма ли да го чупи като се има впредвид , че като се пробие с 10 ще остане по 4мм материал от двете страни ? за ПДЧ не е ли по-редно диблата да е 8ца ? Което ме навежда на мисълта , този шаблон щом е направен по този начин дали е само за дърво(масив) Извинявам се за въпросите ако са ми глупави , но тази краста ме хвана преди 2 седмици ,а преди това нямах и най-малка идея кое и как се получава . Благодаря предварително на търпеливите.