Може ли да дадете някаква скица на апартамента ?
Казвате , че имате комин в детската . Там в никакъв случай не бива да се слага камина на пелети с водна риза , но в хола защо не ?
Дали няма някакъв издържан начин да се прекара димоотвод от хола до комина ?
Мислете за варианти , в които не сте зависим от комшии по никакъв начин .

Казвате , че имате комин в детската . Там в никакъв случай не бива да се слага камина на пелети с водна риза , но в хола защо не ?
Дали няма някакъв издържан начин да се прекара димоотвод от хола до комина ?
Мислете за варианти , в които не сте зависим от комшии по никакъв начин .
 тръбите ще хващат друг път, а именно под кухнята, за да могат да минат до мястото където съм пробил 2 дупки под 45 градуса за да слязат до коридора на избата. Подготвил съм трасето. От колекторът до котела тръбният път ще е 12 метра. Последно предложеният ми котел е Lidya comfort 5-25 Kw. Човекът който ми го предложи ми обясни, че котелът си модулира на всеки един коловат.Тръбите ,които ще пусна до котела ще са ф25.Така се завъртяха нещата, че сега ще сложа на мястото на газовия котел и бойлер със серпентина 120 л. Моля да кажете дали считате котела за подходящ? Останах с впечатление, че човекът си разбира от работата,но искам да го съгласувам и с вас.
  тръбите ще хващат друг път, а именно под кухнята, за да могат да минат до мястото където съм пробил 2 дупки под 45 градуса за да слязат до коридора на избата. Подготвил съм трасето. От колекторът до котела тръбният път ще е 12 метра. Последно предложеният ми котел е Lidya comfort 5-25 Kw. Човекът който ми го предложи ми обясни, че котелът си модулира на всеки един коловат.Тръбите ,които ще пусна до котела ще са ф25.Така се завъртяха нещата, че сега ще сложа на мястото на газовия котел и бойлер със серпентина 120 л. Моля да кажете дали считате котела за подходящ? Останах с впечатление, че човекът си разбира от работата,но искам да го съгласувам и с вас. [/img]
[/img] [/img]
[/img] [/img]
[/img] [/img]
[/img] [/img]
[/img] [/img]
[/img] [/img]
[/img] [/img]
[/img] [/img]
[/img] [/img]
[/img] [/img]
[/img] [/img]
[/img]