чет ное 15, 2018 2:22 pmТрифон П.Трифонов написа:Сега и ако дам адреса на фирмата, директно ще ме отлъчите.чет ное 15, 2018 12:58 pmhaskovo666 написа: ...Такааааа, дай координати, в Хасково, че и аз да я видя!
Аз съм я виждал-логичноот Хасково съм. Преди време бях питал точно тук за тези горелки и специалистите ме посъветваха да ида и да я видя. Това и направих.Мога да гарантирам,че гори слънчогледов пелет,автоматично запалване, авт.почистване и т.нКазаха ми и други неща,но просто не съм чак толкова наясно с нещата. Но го видях с очите си. Сега, за да не бъда отлъчен от сайта, ще спра дотук.Моите наблюдения са,че ако някой пита за нещо по-различно от грейко бива моментално нападан.това не е специализиран форум на горнооряховските горелки,нали?ако е така-казвайте ги тези работи, да знаем.
Да уточня- не съм си купил горелка макар че питах именно за тази.Първо трябва да вложа малко парички в изолация и комин и тогава да мисля за топлото.
После ши я възхвалявами двамата, ако си заслужава.
Ако са скатаеш, по това предложение....напрао си отлъчен.
Чукни в гугъл и той ще те ориентира,къде да ги намериш. Повтарям,че все още не съм ползвател на тази горелка. Като я взема,ако я взема -ще ти дам моите координати да я видиш, но на пролет идната година ще започвам отоплението.