съб ное 07, 2020 3:36 pmsokolov.91 написа: Няма място, а и пари за 100 квадрата.Иде реч за празен парцел и максимална икономия
от пари за проекти и документации!
съб ное 07, 2020 3:36 pmsokolov.91 написа: Няма място, а и пари за 100 квадрата.Иде реч за празен парцел и максимална икономия
съб ное 07, 2020 11:17 pmBLUEPUPIL написа:Не съм сигурен, че разбирам какво казваш...съб ное 07, 2020 3:36 pmsokolov.91 написа: Няма място, а и пари за 100 квадрата.Иде реч за празен парцел и максимална икономия
от пари за проекти и документации!
нед ное 08, 2020 12:17 amsokolov.91 написа: Не съм сигурен, че разбирам какво казваш...Исках да разширя малко обхвата на темата и да приобщим идеята ти
нед ное 08, 2020 12:56 amnikolov333 написа: Моя архитект на предварителен разговор ми обясни, че построеното, катоСъгласявам се, но бих допълнил, че ако разглеждаш нещата и като
допълващо застрояване и VI категория е с по-ниска стойност при евентуална
продажба и оценяване, така че е добре да се има предвид.
нед ное 08, 2020 3:18 pmBLUEPUPIL написа: Sokolov.91, подхода ти да се полза допълващо застрояване и шестаЩе строя в двор (задния двор), в който има 3 съществуващи законни сгради на различни собственици. Главния архитект на града каза, че друг вариант освен да го пише лятна кухня няма. Освен това ни задължи да спазваме отстояние от съществуващите сгради по 3 метра и от граница със съседи също. От дъното на имота 5 метра. Изисква се само конструктивен план от Строителя. От общината дават само петно. На това петно геодезист набива колчетата, дава линия и издава протокол. Заедно с още други документи накрая главния архитект на града издава разрешително за строеж и се започва строителството.
категория е възможно най-икономичният и няма причини да не сработи.
Бих препоръчал конструктивното становище, да не е съвсем постно и
да бъде детайлизирано, а не да се допълва „устно“ например по телефона.
нед ное 08, 2020 12:17 amsokolov.91 написа: Не съм сигурен, че разбирам какво казваш...Исках да разширя малко обхвата на темата и да приобщим идеята ти
към другият голям проблем свързан с икономичното застрояване в празен имот.
нед ное 08, 2020 12:56 amnikolov333 написа: Моя архитект на предварителен разговор ми обясни, че построеното, катоСъгласявам се, но бих допълнил, че ако разглеждаш нещата и като
допълващо застрояване и VI категория е с по-ниска стойност при евентуална
продажба и оценяване, така че е добре да се има предвид.
инвестиция и държиш на добрата цена при бъдеща продажба,
проектирането по еврокод е must!
нед ное 08, 2020 6:02 pmsokolov.91 написа:Абе ревльо!!! Ти, ако знаеше как да постъпиш, нямаше да си задаваш въпросите ТУК. Ти сам не знаеш какво искаш. Хората са добронамерени, за момента, но това е до време. На мене вече ми идва в повече....
Ще строя в двор (задния двор),
пон ное 09, 2020 7:34 pmЧираче написа:Ма ти какво искаш още от самото начало бе? Давам ви обяснения тука все 1 съм на разпит в полицията.нед ное 08, 2020 6:02 pmsokolov.91 написа:Абе ревльо!!! Ти, ако знаеше как да постъпиш, нямаше да си задаваш въпросите ТУК. Ти сам не знаеш какво искаш. Хората са добронамерени, за момента, но това е до време. На мене вече ми идва в повече....
Ще строя в двор (задния двор),
пон ное 09, 2020 7:45 pmsokolov.91 написа:Как Ви се струва позицията на питащия? Хем не знае, хем не може,..... НАГЛЕЦ БЕЗПОДОБЕН. Никой не ти е длъжен да ти дава съвети.
Ма ти какво искаш още от самото начало бе? Давам ви обяснения тука все 1 съм на разпит в полицията.
Кое не разбрахте и особено па ти от въпроса и заглавието на темата?
Кво ви пука къде, какво и как ще строя?
Я се гръмнете ти и всички като тебе!
Питам тука като човек нещо, което мен ме касае, а на Строителя му е през оная работа кое ще си избера и той с какъв материал ще работи и аз колко време после ще се нанася.
Аре застреляй се, завистчия!
Аман па от комплекса ри тука. Ти ги питаш нещо те ти веят глупости. Не съм ви питал за документите щото не ме интересуват те. Вие ми напълнихте 2 страници глупости.
Доста дълго спазвх добър тон, ама стига вече. Аре![]()
![]()
![]()
пон ное 09, 2020 8:02 pmЧираче написа:Казах ти - гръмни се смотаняк. Не ме интересуваш!пон ное 09, 2020 7:45 pmsokolov.91 написа:Как Ви се струва позицията на питащия? Хем не знае, хем не може,..... НАГЛЕЦ БЕЗПОДОБЕН. Никой не ти е длъжен да ти дава съвети.
Ма ти какво искаш още от самото начало бе? Давам ви обяснения тука все 1 съм на разпит в полицията.
Кое не разбрахте и особено па ти от въпроса и заглавието на темата?
Кво ви пука къде, какво и как ще строя?
Я се гръмнете ти и всички като тебе!
Питам тука като човек нещо, което мен ме касае, а на Строителя му е през оная работа кое ще си избера и той с какъв материал ще работи и аз колко време после ще се нанася.
Аре застреляй се, завистчия!
Аман па от комплекса ри тука. Ти ги питаш нещо те ти веят глупости. Не съм ви питал за документите щото не ме интересуват те. Вие ми напълнихте 2 страници глупости.
Доста дълго спазвх добър тон, ама стига вече. Аре![]()
![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: