Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Възможно е.
Не ползвам новата визия, поради което не ми се е наложило да проверя на практика.
Двете визии съществуват паралелно, понеже има защо, а то не е заради предпочитанието на потребител за "визия".
Baлepu - специалист
При нова регистрация първоначално се появява новата версия на портфолиото. След като разбере новият потребител за наличието на стара такава и при желание, може да се превключи на нея, но след като изпълни горния алгоритъм ако е само с телефон. Аз лично от компа влизам изключително рядко.
От "стара" на "нова" наистина можеш да преминеш с един клик и от телефон, но обратното - не може.
miliad - майстор
Варианта за смяна от телефон, е като първо смениш настройката на страницата на браузъра от "мобилна" на "декстоп". Тогава бутона става активен.
Baлepu - специалист
Да, прав си. Не го знаех. А сега би ли обяснил за бъдещите нови потребители как се прави това?! Аз се сетих, но едва ли всички ще зацепят от раз.
вт окт 27, 2015 10:21 amAdministrator написа:
Здравейте,

Благодаря, че използвате новия дизайн. Напомням, че по всяко време можете да се върнете към стария от падащото меню "Смени дизайн".

Относно мобилната версия на новия дизайн - тепърва ще се правят още много подобрения. Ако все пак споделите какви са ви затрудненията, по-бързо ще може да извършим правилните корекции.
Baлepu - специалист
Тази тема е започната януари '23г. Не забелязвам нещо да е променено :?
Не намирам за нормално бутонът "смени дизайн" да работи само в едната посока. В другата, ако изобщо го няма, по-бива. Но го има, ама не работи. Това ми идва некоректно.
MamaMy - майстор
Направи си форум, плащай му хостинга и реви на глас. Ако пък си броил 1000000 за форума може да ревеш с пълно гърло.
Baлepu - специалист
На теб ти разрешавам да ревеш на глас след всеки мой пост безплатно. Изключил съм си звука, така че не ми пречиш.
И какво реване ти се привижда - дадох алгоритъм за да може по-лесно някой забуксувал като мен с новия дизайн, да се оправи по-лесно.
Цитатът на Трифон завършва с
Ако все пак споделите какви са ви затрудненията, по-бързо ще може да извършим правилните корекции
Споделих, че не намирам за коректно неспазването на обещанието. Хайде - натисни удивителната, че злословя срещу ръководството!
MamaMy - майстор
съб окт 04, 2025 6:10 pmBaлepu написа:
Споделих, че не намирам за коректно неспазването на обещанието. Хайде - натисни удивителната, че злословя срещу ръководството!
Май ме бъркаш с някого? Не си спомням да съм ползвал удивителната с подобна цел. А израза "ръководството" може да се отнася за всеки друг, но не и за мен. Нямам ръководство от години и мисля така да си остане. Относно форума който е частен, просто ти предлагам да не гледаш в чуждата паничка. Ако се казваш Иван Зв. ти разрешавам. Здрасти Ванка и :partyman: .

Тема "Новата визия на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: