Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ср апр 05, 2023 8:24 pmChefo77 написа:
Ооо, забравих - щом няма кадежи, значи няма нищо вредно. Лелее, добре, че не си експерт някъде, където разчитат на хора с образование, че явно твоето не ти позволява да проумееш, че това, че не се вижда не означава, че няма нищо опасно ...
Прилича ми на оня без обоняние, който се чудел как хората чуват пръдните му.
Аз пък забравих, че и Дявола имал адвокат, а ти си наясно с цялата вредна химия, която се отделя при горене на масло.
Явно ти е широко на вратлето, та може да си позволиш загърбване на собствените грехове, а чуждите са за затвор. На големите пък не ги виждаме изобщо.
Браво, Чечи!
Chefo77 - майстор
Представи си, много е вероятно да съм наясно с това какво се отделя при непълно горене на въглеводороди. Сигурно съм го изучавал, че съм го и защитавал, пък съм правил и ОВОС за това. Ама какво значение има, важното е, че не кади - значи всичко е наред.
И за моите грехове не бери грижа, гледай в твоето канче. Аз се стремя да живея така, че да не преча на другите. На теб явно това ти е чуждо, важно е на теб да ти е добре - еви им мамата на останалите...
Ами хайде де, що големите замърсители още бълват отрови, а ти седиш безучастен?!
Да, съгласен съм- гилотина за МиткоМаца ще е проява на милост.

Представих си, Чечи и не ми хареса словоблудството ти.

......за ъглеводороди учил и ги защитил биля!!! Тц, тц....!!! Инак кък ши разбирем я?!
chapara - майстор
mitkomaca се опита да затвори темата си. Лично мое мнение е, че е твърде неуспешно.
Едностранчиви отговори за комфорт и екология, от сорта бабата от пейката на съседния имот каза....
Искренно се надявам да е така, ама на дали :-D
Само си задавам въпроса, това революционно горене, защо не е толкова разпространено. Защо има нагар за чѝстене при синия пламък? Такава печка самоправка съм виждал от близо преди повепе от 40 години и помня какво бълваше, беше в сградата с/у нас. Аре не ме бутайте :lol: :-D
Chefo77 - майстор
Трифонов
Нали знаеш като си умрял за кого е тежко...
Нагара е заради жълтичкото и ниската температура, Боже. Па кой те бута или се буташ, един господ знае.
Да напомням ли отново, че "не е това начина", а просто се радвам, че е намерил сравнително добър и на ниска цена начин?! Има ли нужда да се самоцитирам, защото сте пропуснали или забравили?
Всеки може да върне страничка-две, както може да развява дипломи.

Куче напада страхлив и беззащитен. Другия има тояга, та не го споменаваме дори.
Велико!
ср апр 05, 2023 9:41 pmChefo77 написа:
Мъка, мъкааа...
viewtopic.php?f=10&t=69758&start=30#p1130608
Какво "оригинално" видя, не зная.
Та, като него явно не го е еня за твоето мнение, заяде мен, че сърбел не търпи?!!
Мъка е, предполагам.
Chefo77 - майстор
ср апр 05, 2023 9:56 pmТрифон П.Трифонов написа:
ср апр 05, 2023 9:41 pmChefo77 написа:
Мъка, мъкааа...
viewtopic.php?f=10&t=69758&start=30#p1130608
Какво "оригинално" видя, не зная.
Та, като него явно не го е еня за твоето мнение, заяде мен, че сърбел не търпи?!!
Мъка е, предполагам.
Я виж кой кого заяде - ти мен или аз теб?
Колко пъти да ти кажа? И ти ма кефиш!
Споделих, че му се радвам, а ти ревнуваш? Или моеш да хейтиш, но дипломирано като е....

Тема "Нафтова печка на масло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: