Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
Естествено! Тук всички сме за пример и само докато станем от компа.
Карането 50 км/ч., извън населено място, е престъпление, освен при някои особени случаи. В момента на ум ми идва само един такъв- крайна необходимост при повреден автомобил.

Извън темата:За първи път заварих любимото си място за риболов сравнително чисто. Събрах съвсем малко чужд боклук, предимно много стар.
Много риба!
Baлepu - специалист
пет сеп 12, 2025 7:58 pmMamaMy написа:
Съдейки за скоростта с която се движеше моториста и размера на маневриращ камион, само кретен няма да намали. Ако ти като шофьор не можеш да прецениш настоящата ситуация значи не си нищо повече от кретен. И да, прав си. Думата не е подходяща. Убиец подхожда повече защото съдейки по щетите и по отнетия живот при движението с такава скорост, деянието може да се квалифицира и като умишлено убийство.
Добре че не си станал съдия, да съдиш по картинки!!! Виждам, че се изживяваш като идеален във всяка едно отношение. Това не е много характерно за хора на нашата възраст. Освен за някои "частни случаи".
MamaMy - майстор
Идеален съм. За разлика от комплексар като теб аз имам самочувствие подплатено в реалността. Не скачам да защитавам загубени каузи и директно казвам истината. Не чакам подмолно за да скоча да ритам когато видя, че някой пада. Смятам, че е правилно да си стоя зад думите.
Някой ме обвинява в нещо? В това, че съм защитил правилата или в това, че може би съм спасил нечий и друг живот, като не съм подкрепил някой решил да наруши закона? Може би съм крив, че не оценявам желанието на някой да се образова в интернет и по форумите. Не било в тиквите, ами в кратуните. Ходили на училище 10-12 години и не научили...
Ако ти пък имаш нещо лично да ми казваш, кажи! Мисли си, че си скрит и недосегаем, обиждай на воля, но не забравяй, че всеки оставя следа след себе си, но такива като теб само като клекнат.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет сеп 12, 2025 8:20 pmBaлepu написа:
пет сеп 12, 2025 7:58 pmMamaMy написа:
Съдейки за скоростта с която се движеше моториста и размера на маневриращ камион, само кретен няма да намали. Ако ти като шофьор не можеш да прецениш настоящата ситуация значи не си нищо повече от кретен. И да, прав си. Думата не е подходяща. Убиец подхожда повече защото съдейки по щетите и по отнетия живот при движението с такава скорост, деянието може да се квалифицира и като умишлено убийство.
Добре че не си станал съдия, да съдиш по картинки!!! Виждам, че се изживяваш като идеален във всяка едно отношение. Това не е много характерно за хора на нашата възраст. Освен за някои "частни случаи".

Николов ???
kozl - майстор
пет сеп 12, 2025 12:28 pmТрифон П.Трифонов написа:
Как го блъснаааа!!!
https://youtube.com/shorts/vreNJdb7MeQ? ... 4uaIukwFYZ
Да - пешеловни пътеки.
Надпреварата в нарушенията м-у две двуколки, доказва тезата, че по-мощния е с предимството :-D

Тема "КОЛЕЛИСТИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: