Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Смешен за онзи, който няма пелетарник и не се е сблъсквал с това.
Таня ако знаеше, не би си причинила присъствието тук с тази тема.
Със сигурност вече има няколко бушончета- може и стъклени да са. Те ще горят понякога, незнайно защо и въпреки, че горелката няма консумация от "700 вата", но тя ще си ги сменя.

https://www.vesti.bg/vicove/studenti-uc ... 62-uchitel
TanyaM - помощник
чет окт 02, 2025 6:24 amBaлepu написа:
Имах предвид влизането Ви във форума, след като сте поставила тема с питане. Не бяхте влизала цяла седмица, а ние тук гадаем ...
За "помагането" обикновено влизам в конфликт с колегите тук, защото съм противник на скоропостижното пращане на майстор. Ако следяхте темата си, щяхте да сте забелязала, че на предната страница Ви защитавам от нападки.
Опитвах се да Ви подскажа, че трябва да дадете "координати" за обрана връзка, за да Ви помогне някой (евентуално).
Във форумите е прието да се пише направо на "ти", поради еди-какви си причини ...
И аз благодаря за (не)разбирането!
Извинявам се,явно е станало недоразумение с кореспонденцията!
TanyaM - помощник
Господа,причината бушонът да гори се оказа запалката,смених я поставих нов бушон и горелката тръгна!Та да,казаха ми от сервиз,че често се случва така🙂
Проблемът е решен! :проба:
пет окт 03, 2025 8:46 pmTanyaM написа:
Господа,причината бушонът да гори се оказа запалката,смених я поставих нов бушон и горелката тръгна!Та да,казаха ми от сервиз,че често се случва така🙂
Пазех го за десерт, но камъчето е изплюто вече.
Има още една, близка до тази причина, която ще спестя, поне за сега.

Вярно ли TanyaM смени запалката?!
TanyaM - помощник
пет окт 03, 2025 9:04 pmТрифон П.Трифонов написа:
Защо така,кажи какво още може да е :?:
TanyaM - помощник
пет окт 03, 2025 9:04 pmТрифон П.Трифонов написа:

Вярно ли TanyaM смени запалката?!
Да,смених я
пет окт 03, 2025 9:06 pmTanyaM написа:
Не, няма да споделя. Прекалено много специалисти станахме. Сега разбирам защо някогашни "гурута" се оттеглиха от тук.
Ако някой наистина се интересува, някога съм качвал видео, от което става ясна причината да изгори предпазител. Поне за човек, който е на Ти с материята, а за сервизните не иде изобщо реч.
Всеки си пази хляба вече.
TanyaM - помощник
пет окт 03, 2025 9:11 pmТрифон П.Трифонов написа:
пет окт 03, 2025 9:06 pmTanyaM написа:
Не, няма да споделя. Прекалено много специалисти станахме. Сега разбирам защо някогашни "гурута" се оттеглиха от тук.
Ако някой наистина се интересува, някога съм качвал видео, от което става ясна причината да изгори предпазител. Поне за човек, който е на Ти с материята, а за сервизните не иде изобщо реч.
Всеки си пази хляба вече.
Добре, няма проблем!Прав сте
Baлepu - специалист
Да попитам: Таня, виждаш ли някъде по екрана си "лични съобщения"? Ако - да, Трифуне, кажи ѝ поне на нея на "уше" за другата причина. Нищо не губиш.
съб окт 04, 2025 4:43 amBaлepu написа:
...Трифуне, кажи ѝ поне на нея на "уше" за другата причина. Нищо не губиш.
Ще помоля само още веднъж- Трифон се казвам!
Всякое друго обръщение е позволено на много близки до мен хора. В същата посока се старая от известно време и ще продължавам така. Благодаря!

Валери, причината за "бедного потребителя" не е важна, след като бушончето се сменя и топлото продължава да струи на талази.

Тема "Няма захранване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: