Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Така значи, в Германия се сипе рогът на изобилието, май,мАй новите аку-глезотии са със съвместима батерия, според новият им клип, а при нас само това http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 203.6%20C3 , и това http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 010.8%20A1 и http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2025%20B1 Stann 73 позна, че този път ще духаме супата, а имах мерак за циркуляра с линеал(мисля да го поръчам онлайн ако не се изчерпи още 15-тина дена).. А лулите ги имам от две години- индийски, добри са според мене, не съм професионалист, не съм ги напъвал до скъсване.
Последна промяна от mitko64 на пон юни 15, 2015 4:23 pm, променено общо 3 пъти.
fore - майстор
Ама кога са ги пуснали и има ли ощеееееее ???????????
mitko64 - майстор
Ако питаш за лулите- днес гледах в Перник, кв. Изток имаше, ключове също. Аз се заредих яко с бира. :partyman:
kozl - майстор
Ами Форе, вчера имаше в София, на Луи Айер и Каблешков. Ама не Лупи, а лули и не за пушене, а за връткане на болтове и гайки. :lol:
fore - майстор
Направих развален телеграф :wink: Сори !

Вярно става въпрос за Лули, а не са лупи. Видях ги тия лули днес. Имам подобни. Карай. Аз пък днес в бързането вместо да платя с купоните дадох кеш. Ама като има ..........Не че няма да ги дам и купоните.
:mrgreen: Та бързата кучка.................

А помпата за топки и лодки какво представлява ?
israeli - специалист
kuger написа:
Не ме познаваш за да ми прикачаш епитета "мангалски манталитет", ясно?
Май си мазохист, щом ти харесва да ти пробутват нискобюджетни машини от ЛИДЛ, на доволна цена!
Не се ли се замислил, защо приемат стока обратно, без дори да отворят кутията?

пп: Не ми отговаряй!
- не е нужно да те познавам, за да коментирам написаното от теб.
- никой нищо не ми пробутва насила да купувам. не очаквам и кой знае какво, от инструменти закупени от супермаркет за храни и напитки. купувам, ползвам и като му дойде времето, мятам в кофата за боклук, за да си купя нещо ново.
- приемат стоките обратно, защото следват европейски стандарт на обслужване и са задължени да работят по него. не си мисли, че идеята им е да пробутват некачествена стока, за сметка на ниска цена. наясно са как точно се печелят кленти и се възползват от това по отличен начин.
Последна промяна от israeli на пон юни 15, 2015 4:29 pm, променено общо 2 пъти.
mitko64 - майстор
И на мене ми е ясно- от 10 закупили, поне 7-8 ще си им седи в кашона, ако потрябва. Как се дава иначе гаранция 7 години за инструменти дето не сме ги и чували. Иначе си признават гаранцията хората, не е като тука, да ми викат било кунсуматив стартера- на мене дето това съм го учил, ме съветват как се опъвало въжето- дадох им 16 лв. и не ща да ги видя вече(Валерйййй груп).
Последна промяна от mitko64 на пон юни 15, 2015 4:33 pm, променено общо 2 пъти.
fore - майстор
Абе Лидл промениха мнението ми за инструменти купени от хранителен магазин.
Налагат нови стандарти и в гаранционните условия на пазара и са ок. Евала ! Голема фирма, голема марка !
Така се печелят клиенти !
kpenchev - специалист
Който го има ще може ли да каже дали вложките са със Super Lock профил?
Вложките не са superlock. На следната снимка са показани:
Изображение
Изображението е взето от следната тема - http://www.hotukdeals.com/deals/216-pie ... 723?ppp=60.
Взел съм и двата гедоре комплекта - 96 и 216 части, за парите си са екстра, доволен съм като слон.
Битовете и в двата комплекта не са нещо кой знае какво, но аз ги замествам с тези от зелените кутиики 8-[ .
themask - специалист
fore написа:
А помпата за топки и лодки какво представлява ?
Аз онзи ден обиколих 4 магазина из София и намерих една единствена бройка от помпата на 220V - отворената и разпарчетосаната естествено :) Взех я, защото нищо не липсваше. Мога само да я похваля - духа като змей. Имам надуваем дюшек за спане (160х200) - надух го за няма минута. Преди се мъчехме с едно малко компресорче за гуми, което бъхтеше сигурно 20+ минути за същата операция. А екстрата с изсмукването е огромен плюс.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: