• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
pavkatay - майстор
Нищо страшно няма - човека се държи с едната ръка...... за стълбата.
Аз наскоро в далеч по- невинна ситуация работех с едно въже прекарано през халка с анкер завит в горната плоча на терасата -единият край завързан около мен , а другия в ръцете на моя помощник -с 40 кг по-тежък от мен :-D
lubomirlz - специалист
айде и вие сега :-D не виждате ли че има въже през кръста което отива някъде към колоната или ми се привижда от водките :lol:
sasooooooooo - "специалист"
...това е колана с инструментите...
lubomirlz - специалист
Хм има някакво подобие на въже което виси :lol:
Илиян Илиев™ - майстор
Същото подобие го има и на другите прозорци. Точно между дограмата и стъклото. :?
Ники274 - специалист
Който е ходил или живял в западна европа ,знае че там стълбите на повечето сгради са им тесни и се ползват основно по предназначение,а не като в България да си транспортират покъщината.За сметка на това прозорците са им големи и от там си вкарват или изнасят каквото им е кеф и за случая имат едни мобилни удобни стълби.Основно ги ползват за пренос на мебели,но вършат работа и за подобни дейности по фасадите.И в случая не е проблем да се ползва такава стълба,но явно пича доста бърза и е решил ,че и така може да се справи .

Пп а това на кръста му и аз си мисля ,че е колан с инструменти,едва ли ще иска да се качва и слиза няколко пъти за 1-2 инструмента
Frysco - специалист
Ники274 написа:
...едва ли ще иска да се качва и слиза няколко пъти за 1-2 инструмента
Съгласен съм, според мен тоя предпочита да слиза със скок директно на парапета...
velsi - Почетен майстор
Кой каза "вградено казанче"?

Прикачен файл

26092010_.jpg
26092010_.jpg (141.36 KиБ) Видяна 4181 пъти
solo5 - майстор
Изпълнението на този "майстор" много ми напомня на "майсторлъка" на първата ми баня
Даже, си мисля, че ако не е един и същ човек поне му е рода :lol:

Изображение

Изображение
aiako - специалист
Еее това е уникално, просто :-D
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 124