• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 170
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Вяра ли ми нямаш ,точно този с 32 ката е Бизнесмен който от бъкел не разбира ,преустройвам му котела ,плаща ми и това е ,не знае дори как да пусне горелката :lol: - той ли ще ти даде информация .
judas - специалист
Някой горил ли е рапицови пелети, впечатления?
6osi6 - майстор
Имат много пепел.

Специално за andro440. Котел на 63 гр. СТ включен, инсталация на 32, връщаща 50.
Прикачен файл:
DSCF3567.JPG
Минус 261 гр. температура на димните газове.
Прикачен файл:
DSCF3561.JPG
Не ви лъжа :headbash:
andro440 - майстор
.

Специално за andro440.
не се впрягай в измами ,това ,което си снимал е без датчик и / вкл опция за такъв / не ме развълнува много ,щото моето парно не е гасено от как съм го запалил и горивото ми за едно денонощие ми излиза 1,5 лева ,което ме устройва ,моля не ми се правете на много разбиращи /за опонентите си говоря / защото ! Вместо да помогнете на някого ,само спамите ! При мен -няма дим в комина -и ако има е съвсем слабо забележим ,температурата на изхода на котела е с 10 градуса по ниска от водата в коела ...пламъка на горелката е мижав и малък а аз ходя по потник , разхода ми е около 35 кг черупка за денонощие ,котела 50 кВт. къщата северна и студена на два етажа -топло ми е ! и е без изолация
Svezar - специалист
andro440 написа:
и горивото ми за едно денонощие ми излиза 1,5 лева ......а аз ходя по потник
Ти ако си сложиш тениска можеш направо без пари да минеш зимата :-D
andro440 - майстор
когато някой не иска да повярвя ,не го карам насила ..на 25 градуса се чувствам ,като в африка ....един чувал черупка струва 22 кг по 6 стотинки 1,32 аз горя около лев и 50 изобщо не ме мислете
Svezar написа:
andro440 написа:
andro440 - майстор
свикнал съм да изкарвам зимите на студ ,с тази горелка и с горивото ,което горя -вечер ми прилошава и се събличам - дерзайхте там и си купувайте пелети по 400 лв аз горя по калорични неща по 50 лв за тон !
andro440 - майстор
пък ако надяня кондом -познай
Svezar написа:
andro440 написа:
andro440 - майстор
аз така правя ,когато настройвам някой контролер -откачам датчика и и го излъгвам . ела ми пипни комина и тогава говори !
6osi6 написа:
Имат много пепел.

Специално за andro440. Котел на 63 гр. СТ включен, инсталация на 32, връщаща 50.
Прикачен файл:
DSCF3567.JPG
Минус 261 гр. температура на димните газове.
Прикачен файл:
DSCF3561.JPG
Не ви лъжа :headbash:
andro440 - майстор
И за да не говоря празни думи поствам малко снимки ,защото в тоя форум много разбирачи има -а никой не може да снима ! Евала давам на БАЙ ГОГО! нито крие ,нито спами -просто ПРАВИ !
Прикачен файл:
Снимка1764.jpg
Прикачен файл:
Снимка1762.jpg
Прикачен файл:
Снимка1758.jpg
Прикачен файл:
Снимка1755.jpg
Прикачен файл:
Снимка1757.jpg
  • 1
  • 40