Нека намерим най-тънките цени.
stiv1961 - майстор
След обяд ще ходя да разгледам битовете, ако има пищови да ти купя един? Аз си купих от предната промоция и съм доволен.
griffin - майстор
fore написа:
Флекса и циркуляра не са лоша оферта.

Циркуляра си е обикновен предполагам ?

Този ударен верт какво представлява- чрез удар отвива по запекли и големи болтове и рапидки ?
Циркуляра е потапящ, тоест потъва предната част на диска при обикновените циркуляри потъва задната част :-D. Спец за циркуляра има застопоряване на шпиндела, регулировка на 90градуса(това много рядко съм го виждал на циркури), шините са две по 70см има и застопоряваща вложка и става шина 1,4 метра. Според мен ако го пуснат и в България си струва. Тук е на 90евра.
fore - майстор
А каква е идеята на предното потапяне ?
profesionalist_wood - майстор
stan73 написа:
За токитата бях писал нещо като мини ревю. Има го тук, в Офроуд и Хардуер БГ форумиите.
profesionalist_wood е обещал да ме черпи бира, но и досега я чакам... :)

viewtopic.php?f=57&t=31089&hilit=%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F&start=720

(вторият пост на страницата (поне можеше да цитираш името или никът на изсточникът си...))

Те ти бира ако не си ми обявил бирен джихад :lol:

Прикачен файл

beer2.jpg
beer2.jpg (18.34 KиБ) Видяна 1619 пъти
fore - майстор
Значи под името потапяш циркуляр излиза подобно на герунга. А този по скоро е с диск изнесен в периферията на машината и е мобилен.
presar - специалист
А при нас пистолета за горещ въздух беше свършил,аз отнесох винтовете,загледах се в битовете ама скоро купих един комплект от Пени и един на Бош
harvest - специалист
stiv1961 написа:
След обяд ще ходя да разгледам битовете, ако има пищови да ти купя един? Аз си купих от предната промоция и съм доволен.
ще съм много благодарен :-D
prascho - майстор
Имам трапезария с размери 4.4х3м. Направил съм второ ниво покрая на 10см под първото и възможност за подпъхване на скрито осветление. Знам, че едно време най-евтино бе да се купят едни светещи маркучи. Сега гледам ще пуснат светодиодна летна с дължина 5м, 150 бр светодиоди за 59лв. Общо взето ако трябва да направя обиколка то две такива ленти ще ми стигнат. Струва ли си да се вземат от Лидъл или в специализираните магазини за осветление продават ленти на по-тънки пари. Нямам идея колко светодиода на метър са подходящи за подобно вътрешно осветление...
kpenchev - специалист
Имам трапезария с размери 4.4х3м. Направил съм второ ниво покрая на 10см под първото и възможност за подпъхване на скрито осветление. Знам, че едно време най-евтино бе да се купят едни светещи маркучи. Сега гледам ще пуснат светодиодна летна с дължина 5м, 150 бр светодиоди за 59лв. Общо взето ако трябва да направя обиколка то две такива ленти ще ми стигнат. Струва ли си да се вземат от Лидъл или в специализираните магазини за осветление продават ленти на по-тънки пари. Нямам идея колко светодиода на метър са подходящи за подобно вътрешно осветление...
В Лидл не пишат колко вата е тази 5м лента, единствено от описанието се разбира че е 30 светодиода на метър, а лентите с толкова светодиоди на метър са 36W, поне от това което съм виждал да се продава.
А лента с подобни характеристики по онлайн магазините за лед осветление е около 40-45лв, заедно с контролер и захранване.
За около 60лв се намират 5м RGB ленти с 300 LED - 72W (с контролер и захранване), така че не ми се струва особено удачна оферта.
Не съм специалист в областта, това е от наблюдение в интернет.
vasko9999 - специалист
Аз искам да попитам, в четвъртък пускат циркулярен трион за 99лв.Мисля , че е пускан и преди,някакви впечатления в смисъл тези 25мм дебелина на рязане които му дават справя ли се????? с тези 500вата...Тази машинка ми се струва доста полезна за "прецизно" рязане на ламинат,ламперия и най вече ме интересува дали ще се справя с рязането на плочки с диамантината.Като цяло инструмента ми се струва малък,удобен и практичен(най вече защитен с този предпазител), но нека някой все пак сподели преки впечатления .

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: