Това за печенето на чушки ще го пробвам 

atanasov2004 написа:Между другото колеги тия пистолети за идеални за: печене на чушки и патладжани върху ламарина и пърлене на прасета
atanasov2004 написа:после от него излезе бял пушек и замириса
Svetoslavoff1 написа:Здравейте,Според мен си ги пласират от един магазин в друг и ако мине номера. Ще ти го заменят или ще ти върнат парите без въпроси. На мен така ми се случи с акумулаторната ножица за храсти. Запечатана всичко точно и хоп отварям в къщи и няма адаптор. Отидох и ме питаха искам ли да ми я сменят или да ми върнат парите. Понеже я бях пробвал и не ми хареса как реже, ми върнаха парите и така.
И аз заприходих едно пистолетче. В четвъртък сутринта го взех и до обяд го пробвах на вилата, че имах малко работа с едни пвц тръби. Аз доволен, работи съвсем прилично.
Но! Не го отворих в магазина, беше си запечатан с кръгла лепенка. Като го разпечатах на вилата видях, че липсва единия накрайник - по опис трябва да са 4, а бяха 3. Накрайниците бяха в отворено пликче.
Взех го от ЛИДЛ Варна, дали нещо серията е неокомплектована или ...
То не че е болка за умиране, ама ако им се обадя, дали ще ми изпратят липсващия накрайник? Готов съм и да го платя, щото как да им доказвам, че го е нямало.
fore написа:Тоя прословут пистолет е доста лекичък. Имам един Ейнхел -доста по тежък с подобни параметри. Явно е доста олекотена версия този Лидълският.Нещо май ни пускат по пързалката. Като че ли в четвъртък инструментите не се разграбват за 2 часа, та се чудят сигурно дали ще има интерес. А и не са един и двама колегите, които са питали дали/кога ще има даден инструмент и ако от това не разбират че ще имат продажби не знам от кое ще разберат
Как чушки и прасета с пистолет за горещ въздух бе ? После защо изгаряли ? Ами и гювеч защо не пробвате да сготвите за вечеря !
Питах служител на Лидъл моят въпрос зададен по горе -защо някой артикули не фигурират за нашият пазар. Отговора беше прост.
Просто не са пускани все още !!!И се предполага че ще се пробват и на нашият пазар за вбъдеще.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: