• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
brick написа:
... Ходих за мини-циркуляра от днешната промоция...
Е, как е минициркуляра (че такова си нямам )?
Chefo77 - майстор
Ако става дума за този циркуляр, то този е много по-добро решение. И така си е ОК, но с леки доработки става прекрасна машинка с нелошо прахоулавяне.
sstefanov - майстор
Изображение
Това не са винтове, а нитове (приличат на пирони, забити в пластмасата). Поне такива се оказаха в разклонителя, който разглобих.
cholev - майстор
Минициркуляра го имам от доста време (предишната версия без бай-лазар).
Сега го използвах интезивно - поставям ОСБ стени и под. 9мм и 15мм. Циркулярчето се оказа приказно удобно за кроене на ОСБ-то. С една ръка с водеща шина от големия брат- потапящия циркуляр, среза става идеален, като става и без водеща шина, разбира се с по голямо внимание по водача и начертана линия.
XpacTa - специалист
Virtex написа:
само за там ли е валидна тази оферта ? На брошурата пише ли нещо по въпроса ?
Да, само за там е - не знам дали постоянно ще е промоционален магазин, или защото е нов го промотират. Предишната седмица имаше намалени авто-багажник за колело за покрив на кола (в неделя вече беше изчерпан), LED лампа с променлив цвят (имаше някакви останали) за 20лв, електрозадвижващата термоглава за радиатор (мисля че последния модел с bluetooth) за 30 лева - имаше някакви бройки в неделя.

Като гледам следващия лидл ще е на Драгалевци, така че дори и да преместят промоциите пак ще са ми удобни :-D
DundyTheCroc - майстор
Този новия ми е близо, жената заприходи един дремел и едни чираци :)
tarlyo - специалист
Колко големи са чираците? От снимката в брошурата не може да се прецени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
tarlyo написа:
Колко големи са чираците? От снимката в брошурата не може да се прецени.
Нещо като 15см. В моята ръка добре стояха
Andri01 - майстор
"...Нещо като 15см. В моята ръка добре стояха".
Абе,зависи от големината на ръкЪта. нали знаеш лафа за малката ръка? :) :partyman: :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Andri01 написа:
"...Нещо като 15см. В моята ръка добре стояха".
Абе,зависи от големината на ръкЪта. нали знаеш лафа за малката ръка? :) :partyman: :partyman:
Знам, знам. Требе ли да рисувам човече, като пускам смешки :lol:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: