Нека намерим най-тънките цени.
KingLin - майстор
Аз лично моя, който не е лидълски, а го имам от доста време, съм го купил, защото обичам, като ми потрябва нещо да го имам, а не да търся по комшии и приятели. До сега съм го използвал няколко пъти. Основната му работа беше когато се занимавах с моделиране на РС кутии и изработването на решетки за вентилаторите. Ползвах го и когато ми се счупи дистанционното на колата, та си направих нов корпус с помощта на дремела. За фини отвори с идеално гладки ръбове предпочитам с дремела. За аквариума си шлайфах пак с него. Абе намира му се приложение. Дано това е задоволило любопитството ти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
vasko9999 написа:
Утре пускат електрически такер,но гледам че имат и пневматичен,някой ако може да драсне два реда кой е по добър-аз лично клоня към пневматичния.
Пневматичния, естествено
fore - майстор
Колегата пита за такера, а другият отговаря за дремела. :mrgreen:

Такерът е по добър от предлаганият на Спарки, по спецификации.

А къде колега видя плевматичен ? Той е за плевматична система и сигурно е по мощвн.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
fore написа:
Колегата пита за такера, а другият отговаря за дремела. :mrgreen:

Такерът е по добър от предлаганият на Спарки, по спецификации.

А къде колега видя плевматичен ? Той е за плевматична система и сигурно е по мощвн.
Миналата година мацките от един мацкин форум накупиха инструменти и обсъждаха преди и след и кръстосано :-) Тука темата е като на опашката, тях да видите, точни, разумни... та и опитно, пмневматичният е по-добър, което технически си е естествено :-)
Последна промяна от n_a на ср юли 08, 2015 1:03 pm, променено общо 1 път.
fore - майстор
Стига бе, Бг. мама или ? В женски форум няма полезна информация !
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
fore написа:
Стига бе, Бг. мама или ? В женски форум няма полезна информация !
Не при мамите (прочем, там информация, но си трябва талантливо сито, за да я пресееш)
Във фейсбук има разни хоби групички. Тази бе Преправалник. Но там пък се затлачи от декупажистите и се изчезнах
Фитилчо - майстор
Заслужава ли си такера полседно?
И аз мразя да се моля насам натам за инструмент, та мисля да го налазя....
fore - майстор
Вземи един и ще разбереш ! Не казахте къде е тоя плевматичният ?- в рошурата не е обявен.
kuger - майстор
fore написа:
Вземи един и ще разбереш ! Не казахте къде е тоя плевматичният ?- в рошурата не е обявен.
Тоя, пЛевматичния ще иска и духане :-D Иначе си е в пъти по-добър от електрическия.
dadko - майстор
Виж, сега- кой как си изкарва парите- нас не ни интересува ;-)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: