Нека намерим най-тънките цени.
vjs - помощник
Някой може ли да сподели мнение за водоструйката която ще пускат в понеделник ?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=25446

Отдавна се точа на водоструйка, с която чат пат да си мия колата, но все ме спира цената от 200-250 лв (Karcher т.н.) В практикер в момента има 149 лв. Karcher, който е с по-лоша спецификация от Лидл-ската .... но пък е Karcher :

http://praktiker-online.bg/product/1004 ... basic.html

Някой някакви наблюдения да има ?
ivouz - специалист
И аз смятам да си купя Лидълската.
vjs - помощник
Сега загледах немския Лидл ... там нещата може направо онлайн да си ги купиш .... а нашите тука ... пффф

Другия вариант на тази е да се чака да пуснат PHD 150 D3 (макар че те май я бяха пускали преди време и беше към 240 лв по спомен), но цената и ще е двойна на PHD 100 E2
stan73 - майстор
И да похваля Лидл и сервизът им за бързото и коректно решение на моят проблем. Имах машинка за подстригване на брада, мустаци и коса, брандирана с тяхната марка Силвъркрест с титаниево/керамично ножче и дисплей. Супер доволен бях от нея (имал съм досега към 5 други, но тази беше най-добрата), подстригвах си с нея брадата и мустаците на минимум (моите са за съжаление с брутално яки, като телена четка косми). Машинката се справяше идеално с тях, а и без да скуби. Обаче преди около десетина дни нещо и стана и спря. Бях я купил преди около 9 месеца. Та преди около седмица им я занесох. Взеха я за ремонт или подмяна. Вчера ми звънна момиче от Лидл и каза, че мога да си я получа от магазинът в който съм я оставил. Днес ходих да я получа, а и да си напазаря. Та дадоха ми чисто нова и идеално работеща машинка. Супер съм доволен, защото докато нямах тази, изрових едната от старите и с нея си постригвах временно брадата и мустаците, но нито комфортът, нито усещането, нито резултатът може да се сравняват с лидълската... Та с удоволствие и сигурност ще продължавам да си пазаря от тях. Днес например освен другите неща си купих и малкото винтовертче на Гризли. Според мен е доста добро откъм изработка и функции, а и окомплектовката му е добра.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
stan73 написа:
И да похваля Лидл и сервизът им за бързото и коректно решение на моят проблем. .......... и спря. Бях я купил преди около 9 месеца. Та преди около седмица им я занесох. Взеха я за ремонт или подмяна. Вчера ми звънна момиче от Лидл и каза, че мога да си я получа от магазинът в който съм я оставил. Днес ходих да я получа, а и да си напазаря. Та дадоха ми чисто нова и идеално работеща машинка. Супер съм доволен, защото докато нямах тази, изрових едната от старите и с нея си постригвах временно брадата и мустаците, но нито комфортът, нито усещането, нито резултатът може да се сравняват с лидълската... Та с удоволствие и сигурност ще продължавам да си пазаря от тях. Днес например освен другите неща си купих и малкото винтовертче на Гризли. Според мен е доста добро откъм изработка и функции, а и окомплектовката му е добра.
Мошеници с мошеници :-))))))
stan73 - майстор
Това последното предполагам е един вид против уроки, или ? :-D
deltam - специалист
Някой има ли мнение за Видеорегистратора? Не мога да открия и ръководството за употреба.
vjs - помощник
Мнение нямам ама за по-малко пари можеш да си вземеш по-хубава от ebay :)
KingLin - майстор
Хмм наистина е доста по евтино в сравнение с тукашната цена. Кофтито е само гаранцията където Лидл бият по точки. Освен това много ми е странно как в ибей има такава фрапантна разлика за нещо практически едно и също. Щото аз си бях взел навремето от там едно пак толкова хвалено HD дето се оказа пълен боклук че даже и в момента вече не работи. На него си му беше чисто 640х480 и само надписа с датата и часа ставаше по малка като вдигаш уж резолюцията в менюто. Та и аз искам мнение по въпроса за този модел видеорегистратор.
vjs - помощник
Може да си уцелил някоя фалшпива реплика. Аз карам с едно такова вече 3 години и единствения проблем който се появи че чат пат си ресетва датата. Иначе за лидълския .... май за първи път го пускат (или аз поне не съм го виждал), така че една ли някой ще има мнение :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: