Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
KingLin написа:
mitko64 написа:
Отворковците преводачи....
Ето прясно прясно от автоаптечките в момента:
Прикачен файл:
12121212.jpg
Последно съдържа или не съдържа :? :lol:
Точният превод е "съдържа стерилни/нестерилни..." , ама пусти езици :-D
Passa - специалист
mitko64 написа:
Ако е като В2, ще се изкефя, но очаквам нещо да са спестили, ще си нося магнит. Но пак ще я купя, видях какво представлява примерно, Качер 3200, една торба кинти, не може да и стъпи на малкия пръст.
Никелът е феромагнитен също. :roll: Както и желязото, кобалтът и гадолиният.

Пише че може да се използва за изпомпване на вода. Колко вода- локвички или басейн ? :?
stan73 - майстор
Е, чак басейн... Аз имам нещо подобно - Конти Болеро (нещо като Делонги Мултивак), а и доста прилича на R2D2 :-D , та и тя дърпа и вода, но за целта се поставя другият филтър (напомня на дунапренов), и може да изтеглиш някакви литри (до десетина) по памет)), но има и клапан/поплавък - като стигне до някакво ниво и той спира циркулацията за да не налапа моторът от водата и трябва да изключиш машината, за да не се повреди. Иначе спокойно си става да събереш нещо разлято или да изпереш килим/мокет на място. А тази лидълската ми се струва даже малко по-мощна и вероятно с по-голям резервоар. Обмислям дали да не продам моята (практически е почти нова), а да си купя лидълската, заради възможността да се управлява от ел. инструментът, включен към нея за аспирация (за съжаление моята такава екстра няма...).
jordanil - специалист
Здравейте.Някой знае ли до колко време от покупката може да се върне закупен инструмент?/месец/ или през двете години гаранция?
stan73 - майстор
Гаранциите на Лидл са по 3 години. Може да се връща без въпроси в първият месец.
Уважават си гаранциите - лично проверено.
mitko64 - майстор
Passa написа:
mitko64 написа:
Ако е като В2, ще се изкефя, но очаквам нещо да са спестили, ще си нося магнит. Но пак ще я купя, видях какво представлява примерно, Качер 3200, една торба кинти, не може да и стъпи на малкия пръст.
Никелът е феромагнитен също. :roll: Както и желязото, кобалтът и гадолиният.

Пише че може да се използва за изпомпване на вода. Колко вода- локвички или басейн ? :?
Има неръждавейки които не ги лови, други които ги лови магнит(примерно кухненски ножове). На модела В2, тръбите със сигурност не ги лови магнита, така, че е сигурация инокс. На значително по- скъпи модели(Спарки) тръбите са само хромирани, на други пък пластмасови, абе няма такваз машина за 150лв.
Passa - специалист
Или казано точно магнетизма в неръждавейката зависи от процентното съдържание на никел, желязо и други примеси в нея.
pachosz - специалист
stan73 написа:
заради възможността да се управлява от ел. инструментът, включен към нея за аспирация (за съжаление моята такава екстра няма...).
Това не може ли по някакъв начин да се направи на прахосмукачки, които нямат тая екстра? Имам един КерхерWD5500, добре си работи ама няма контакт, а мнооого ми се иска по някакъв начин да му приспособя такова чудо :? Дали е възможно? :?:
jekasus - майстор
pachosz написа:
stan73 написа:
заради възможността да се управлява от ел. инструментът, включен към нея за аспирация (за съжаление моята такава екстра няма...).
Това не може ли по някакъв начин да се направи на прахосмукачки, които нямат тая екстра? Имам един КерхерWD5500, добре си работи ама няма контакт, а мнооого ми се иска по някакъв начин да му приспособя такова чудо :? Дали е възможно? :?:
viewtopic.php?t=38444
gogyto - специалист
Вчера купих два от соларните прожектори, биват, доволен съм.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: