Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Christo, Здравей!
Идвам до Троян, но все набързо. Какво се получи с автоматизираното зареждане?
Скоро ще имам работа за моите калпазани в Троян за три-читири дена и ще ти се обадя :yawinkle:
ivelinmmmm - специалист
Комбиниран котел Грейко и пелетен котел Грейко един и същ котел ли е
filmatoplo - майстор
Комби котела Грейко е с две врати отпред ,има опция -скара за дървата и регулатор с клапа въздуха .Не си заслужава този котел да се цапа с катрани от дървата ,и превключването от дърва на пелети не става за секунди .Според мен този котел е добре да се ползва само за пелети все едно хубава кола да я караш с олио . :)
LazarGanev - "Велик майстор"
filmatoplo написа:
превключването от дърва на пелети не става за секунди
Какво имаш предвид Филме?
andy_forresite - майстор
Я да си изясня този въпрос веднъж и завинаги - монтираните скара, планки и терморегулатора пречат ли на горенето на пелети?
Да кажем дървата са изгорели и аз не съм вкъщи да дозаредя дърва, но не съм изключил горелката (тя е в изчакване) - горенето ще продължи с бонбоните, нали така?
filmatoplo - майстор
Всеки е свободен да си ползва котела както иска щом го е платил ( чел не до чел инструкции) ,но от опит знам че смес на горивата оплескват всичко и след това ми звъни телефона за повреда . Всеки опит за замаскирване на причините за повредата си личи ,следва предписание с инструктаж и ако не се ползва продукта правилно - гаранцията отпада.
LazarGanev - "Велик майстор"
Работата е там, че дървата са по-скъпи от слънчогледовите пелети :cool:
n.ganev - майстор
И не само - не те слушат като обясняваш елементарни неща за обслужването и експлоатацията на продукта :cool: :cool:
andy_forresite - майстор
От нашите разговори знам че обясняваш и се изразяваш много добре. Направо казано си Пич. Значи или им даваш твърде много информация наведнъж, или клиентите не слушат разчитайки сами да разучат продукта. По принцип става... за ел уред например или инструмент. За котела може да е вредно.

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: