• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 244
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Я виж как позна от първи път. :-D :lol: Да, РАЙДЪР, стария модел.Много е удобен за маса, тялото се сваля от алуминиевия корпус, здрава работа, не са пестили алуминий.Цанги 8 и 12 има в комплекта.93 лева дойде и към 8-9 лева доставка.Гледах СПАРКИ-то, но не ми се даваха 300 лева.По-добре с разликата да си купя 2 комплекта фрезери.
Методи - специалист
Благородно ти завиждам.
И аз мислех да си купя точно този модел, но понеже съм стиснат си взех Бюджет от Практикер за 69,99 на промоция. Сега малко съжалявам, ама за любителски цели ще ми свърши работа.
EDI - майстор
Ще ти свърши, не се притеснявай, и не съжалявай и двете са си чисти китайчета.Аз взех точно тази поради конструктивните особености на тялото, което точно пасва на идеите ми за новата маса, и поради мощността, понеже се каня да въртя доста "едри" фрезери".
dedo52 - напреднал
Здравейте, майстори!
Събирам и аз машинки за хоби дърводелска работа - чета тука редовно.Имам една оберфреза 8мм, но пишете тук, че и 12мм не било толкова лошо да има човек, та рекох да да потърся. 8мм фрезата я взех от Pродавалник - FERM 1050E, запазена горе-долу,нови фрезери и взех, но това беше преди месец.В Продавалника 12мм оберфрези има, ама хем скъпи, хем малко дараци ми изглеждат.И от снощи започнах да се ровя в http://www.ebay.co.uk. И ето какво ми хвана окото:http://www.ebay.co.uk/itm/Makita-Router ... a0d65#shId. Работата е, че е търг-остават още 25 часа до приключването му и искам да ме светнете малко
1. Става ли за маса тази фреза/ че на една друга по-ефтина пишеше направо, че не става/.Масата отделно ще се прави
2.До къде е разумната цена на тази Makita Router RP2301FC 2100w, като на снимките гледам, че е почти нова.
За сега дъщерята ми каза, че от Англия до Пловдив за транспорт около 50-60 лв щяло да струва- мито нямало. Тя си пазарувала редовно от там и тази играчка ще ми я вземе. За сега един ме натовари на 82.99паунда, ама че му мисля стратегия да я взема аз. Тук в Томика май подобна нова струва около700лв.В Англия нова струва 495 $. За фрезери после ще питам. Очаквам мнения и предварително благодаря - има още 25 часа до края на търга.
ZEDYCUS - майстор
За ставане, става за маса, но цената в Бг ще е поне 1000 лв.
Цената в Ибей няма да е по ниска от 200 лири в това състояние, миналата година следих 2 месеца как вървят :lol:
А за наддаване в Ибей, не пускай оферта предварително, а дебни края на аукциона и тогава наддавай, че така само вдигаш цената. :razz:
Доставката от Англия до Пловдив ще е максимум 40лв с габко и еконта. Успех.

А забравих- Еди честито, може да е Райдър, но ще върши работа. :partyman:
monilan - специалист
Еди, честита придобивка и със здраве да си я ползваш дълги години :rock:
EDI - майстор
И аз се надявам :partyman: .Вече я завъртях в службата, много добре върви, регулатора работи добре, конструкцията е стабилна.Това ми трябваше.Като стане новата маса ще снимам и ще показвам.
dedo52 - напреднал
ZEDYCUS, благодаря за информацията. Вече сме на 105 лири - за мен. Дай някакъв тел или Скайп да ти се обадя - като гледам от Пловдив си. Да не задръстваме форума
EDI - майстор
На много отива цената, според мен не наддавай повече.Вземи си едно СПАРКИ за тези пари.
dedo52 - напреднал
EDI, здравей!
А от къде си взел Райдера? Дай Скайп или тел да те набера - аз не мога на лични да пиша
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: