• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
colyo - специалист
Айде и аз съм отпреди малко горд собственик на големия флекс. Не съм го включвал, защото нямах време. Само го хвърлих в къщи до вратата и се моля жена ми да не се прибере преди мен, че..... :axe:. Задната ръкохватка може да се завърта през 90 градуса, но има като ,че ли малко повече луфт. Може би няма да е проблем, но на първо четене това ми направи впечатление. В събота имам да нарежа малко винкели и ще споделя лични впечатления.
profesionalist_wood - майстор
Абе ей пичове,някой от вас купувал ли е синята кутийка със планките? :lol:
angel_ov - специалист
Айде и аз с флекс. Жената ще ме изхвърли вече с този Lidl.
Маняциии :-D
pif4o - специалист
Хаиде в тоя ред на мисли някои да каже евтини и хубави дискчета за рязане на метал, цена и от къде може да се купят в Пловдив :)
На SUHNER са страхотни,но трудно се намират
EDI - майстор
Тия от ЛИДЪЛ ако четат тука, ще ни наемат за рекламни лица.
Може би ползват мощно психотронно оръжие за зомбиране на овчата маса :-D И ние в един глас ,,ЛИДЪЛ!,, :-D
И аз ходя без мозъка да ме слуша в Бриколаж и Лидъл без да се замислям ако мина покрай хипермаркетите случайно.....може би там са инсталирани устройствата.... :roll: И аз бях се засилил за комплекта клещи но коментарите ме отказаха :lol:
colyo - специалист
pif4o написа:
Хаиде в тоя ред на мисли някои да каже евтини и хубави дискчета за рязане на метал, цена и от къде може да се купят в Пловдив :)
От доста време ползвам на PFERD - EUROMARKET ги предлагат (трябва да имат представителство и в Пловдив). Последно си взех ф115х1мм режат като с нож и даже мустак не правят. По лев и нещо беше парчето. Препоръчвам ти да си взимаш за неръждавейка-малко по-скъпи са, но държат много повече а и са еластични......от леко кривене не се чупят. Пробваш ли ги веднъж, други няма да погледнеш.
pif4o - специалист
Мерси колега, знам ги къде са, и дори днес бях точно там ма кои да знае, нищо пак ще отида, чек да си запиша марката и модела като препоръка хаха :)
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: