Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
avitor - специалист
Сигурно си прав. Изви8нявам се ако съм изложил варненци. Но аз, като по-мързелив домашен майстор бих се опитал ако проблема е в тази зона да поизкъртя добре примерно 20 см преди колената и някъде след батерията за мивката. Режа участъка. Изготвям си заготовката и снаждам посредством муфи. Така си мисля поне. Възможно ли е?
toci1 - напреднал
sirivailo това все едно аз съм го писала.И ние имахне същият "майстор" справи се по същия начин,начупи плочките в ъгълчетата(и не само) и обеща,че ще ги скрие с фугата,да ама не.Да не говорим,че след 2 месеца на едната стена на банята плочките започнаха да се надуват и пукат.В този момент съпругът ми маха половината стена и сега видяхме,че лепипото се е хванало за стената,но плочките не са се залепили за лепилото.В банята е ужас,все едно започваме от начало :x А този майстор освен,че беше "голям майстор",беше и голям нервак и когато бях сама вкъщи и той хвърляше и чупеше умирах от страх,а отгоре на всичко ни взе солидна сумичка и когато се свързахме с него и му казахме за проблема той се криеше и не ни вдигаше отначало,но после уж ни обеща да дойде да си оправи мизерията,но не дойде :evil: А и той самият ми разказа,за един клиент преди нас който не бил доволен от него,ама кой да се сети :?
Името му е:Николай Боев(май така му беше фамилията) от Ловеч тел. му е:0878 760 733

Тема "Проблеми след "майстор"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: