• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 40
Ел. инструментите. Консумативи.
comunikator - специалист
Ама той е електрически :razz: ,аз мислех,че е механичен въпросния модел.
Милите ли ,че бих го намерил в някой друг магазин например Киров? Макар,че напоследък каквото търся в Киров все го няма.
Kumay - майстор
Човече, даваме ти извора - ти какво искаш? :?
comunikator - специалист
Аз предпочитам електрически предполагам,че с него ще ми е по лесно,но понеже няма да се използва много често съм склонен и за механичен.
EDI - майстор
Предполагам, че като си вземеш електрическия, ще забравиш ръчните. :lol:
Тани - модератор
Щом NOVUS е с толкова близка цена до Спарки може и на него да се спреш , но определено ти препоръчвам електрически!
dimitar68 - напреднал
имам на спарки, много сам доволен ,и го зареждам сас скоби на раидер 16 мм.
Тани - модератор
Би ли снимал кутийката и да кажеш от къде ги купуваш? Дано да е от голяма търговска верига , защото не съм от Бургас, а предполагам и на други потребители ще е от полза
comunikator - специалист
Малеее тия НОВУС ги има май само в Ташев,а аз просто няма как да прескоча през работно време до там.Някой знае ли кой друг предлага инструменти на НОВУС в София?
Chefo77 - майстор
comunikator написа:
Малеее тия НОВУС ги има май само в Ташев,а аз просто няма как да прескоча през работно време до там.Някой знае ли кой друг предлага инструменти на НОВУС в София?
Има ги и в Практикер, в Баш Майстора ...

Темата е за такери, та си позволявам ...

Изображение

Подарявам тези скобички на някой варналия. Тесни са за такерите ми. Малко под 1000 броя. Ако на някой му вършат работа, да звънне. Размерите ги пише на кутийката. Телефоните ми са в подписа.
comunikator - специалист
Баш Майстора не са ли в Шумен и Варна?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 40

Тема "Такер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: