• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 115
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
velsi - Почетен майстор
Възможно е да свърши, но първо трябва да си сигурен, че има възможност за работа като монитор. Не е ясно каква резолюция ще поддържа и това може да е проблем. Другия проблем, който може да възникне: поради малките размери на изделието почти сигурно е, че ще има многобройни части, натикани зад дисплея. Някои от тях може да са така поставени, че да не могат да се отделят при запазване на работоспособността му.
chavdata - напреднал
Хора аз съм готов :) Видео стената ми тръгна и съм доволен Благодаря на екипа от НаправиСам.bg и на всички които споделяхте тук във форума .

Изображение
Изображение
Изображение

http://store2.data.bg/chavdata/Video%20Stena.ppt
ето и една не мн добра презентация направих я на бързо :) та тук таме може и да има някоя грешчица ако не разбирате нещо питайте ще обясня :) 4ао от мен отивам да се насладя на Видео стената :) мн яко се играе NFSMW :)
moon4o - напреднал
chavdata написа:
Хора аз съм готов :) Видео стената ми тръгна и съм доволен Благодаря на екипа от НаправиСам.bg и на всички които споделяхте тук във форума .
http://store2.data.bg/chavdata/Video%20Stena.ppt
ето и една не мн добра презентация направих я на бързо :) та тук таме може и да има некоя грешчица ако не разбирате нещо питайте ще обясня :) 4ао от мен отивам да се насладя на Видео стената :) мн яко се играе NFSMW :)

Браво ... и ... LEGO rulzzZZ
voxo - специалист
Как събра екрана????
voxo - специалист
Ако е от монитора поне кажи модела?
masteradmin - майстор
Ами нали човека го е написал 15" IBM
moon4o - напреднал
masteradmin написа:
Ами нали човека го е написал 15" IBM
IBM ... На монитора пише Самунг ..... както и да е :)
chavdata - напреднал
Znachi monitora e IBM a vatre charkalacite sa na samsung Nz zashto :) Vajnoto e che raboti i stana :)
velsi - Почетен майстор
Много е просто. IBM никога не са произвеждали монитори. Те възлагат на фирми да произведат монитори за техните конфигурации, а отвън стои тяхното лого. Моя монитор например е IBM, но вътре всичко е SONY Trinitron.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 115

Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: