• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Тюуууу, голям проблем, много приказка, голям лаф.
Колегата не каза от кога е инсталацията, колко време е работила в паралел с два котела, как е работила, проблема от кога точно се появи, има ли предистория, още насоки някакви......Па тука фърляме боб, та блестим с ясновидство. Ко му стана на котела, контролера ли го не бива или някой припика пелетите.
Не знам как е с комбинирания на грейко, дали няма клапа на изхода, макар, че това няма отношение по проблема.
Досега с моя инсталатор да си бяхме теглили по няколко майни-Аз демек, и заровени в проблема да му търсим колая, ма не зад клавиатурата. Най много да звънна на точно определен човек за адекватни насоки.
Успех!
georgiev.boyko - напреднал
Трифон П.Трифонов написа:
Колегата не каза от кога е инсталацията, колко време е работила в паралел с два котела, как е работила, проблема от кога точно се появи, има ли предистория, още насоки някакви......Па тука фърляме боб, та блестим с ясновидство. Ко му стана на котела, контролера ли го не бива или някой припика пелетите.
Всъщтност обяснението на всички неща ти има в началото и в следващите 2-3 отговора.

Колегата Трифон П.Трифонов най-добре да Благодаря на всички за отделеното време и да Ви пожелая лека вечер и пак успешна нова година!!!

За колегата andro440 ако наистина иска ще направя снимки и на датчека и на оборотите.

А отностно разбирането не разбирам от много неща а напротив тесен специалист съм във сфера много различна от тази, в която секция на форума се намирам. Това не ми пречи да съм с богата обща култура.
gnt69 - майстор
Радвам се че се е оправил проблема. Използвай таблицата за да нагласиш дозите и си ти. :partyman:
andro440 - майстор
то с таблици и датчици на Хол ,се постига добро горене -ама в трабант от едно време ,на това грейко му трябва настройчик ама никой не ще да чете -и ако не ми вярвате ,ще направя ШОУ РУМ ,да ви покажа ,нещо подно на РБ-10 ,как се справя за два лева на денонощие ,без холови и оптикални помощници без ,,от лаптопа да му следа през порта ,колко гори и с какви обороти вентилатора си върти -това обикновения потребител не го интересува -тои иска да дава малко пари и за това е гласувал ,всеизвестната теория ,че Грейко е незаменимата история ,жалко ,че някои хора сега си мислят ,че съм в захлас ,но за тез горелки пелетните -много съм в ЧАС!
Не знам как е с комбинирания на грейко, дали няма клапа на изхода, макар, че това няма отношение по проблема.
Досега с моя инсталатор да си бяхме теглили по няколко майни-Аз демек, и заровени в проблема да му търсим колая, ма не зад клавиатурата. Най много да звънна на точно определен човек за адекватни насоки.
Успех!
andro440 - майстор
искам да го видя този датчик ,,,направи снимка колега ! моля те и покажи ,къде на дисплея ,,ти изписва оборотите
georgiev.boyko написа:
Всъщтност обяснението на всички неща ти има в началото и в следващите 2-3 отговора.

Колегата Трифон П.Трифонов най-добре да Благодаря на всички за отделеното време и да Ви пожелая лека вечер и пак успешна нова година!!!

За колегата andro440 ако наистина иска ще направя снимки и на датчека и на оборотите.

А отностно разбирането не разбирам от много неща а напротив тесен специалист съм във сфера много различна от тази, в която секция на форума се намирам. Това не ми пречи да съм с богата обща култура.
Георгиев, не ми забелязвай, не беше целта ми да те обиждам. Велоятно иронията ми ти е дошла в повече, но не е насочена към теб.
Нервак съм, особено,когато много се остроумничи, а не се прави нищо за да се свърши дадена работа.
Та....колко дълго работи така представената инсталация безпроблемно и някой промени ли нещо, каквото и да е то, от как се влошиха нещата?
LazarGanev - "Велик майстор"
Трифоне:
georgiev.boyko написа:
Котела няма 10 дена общо работа
andro440 - майстор
чакам снимката на датчика на Хол -и на панела ,куде са появяват оборотите
gnt69 - майстор
andro440 написа:
то с таблици и датчици на Хол ,се постига добро горене -ама в трабант от едно време ,на това грейко му трябва настройчик ама никой не ще да чете -и ако не ми вярвате ,ще направя ШОУ РУМ
Кога ще отваря. Записвам се за тест драйв. :partyman:
LazarGanev - "Велик майстор"
Датчика на Хол си е вграден във вентилатора и с кабелче се свързва с дънната платка. Оборотите се изписват в долния ляв ъгъл, където е информацията за силата на пламъка
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13

Тема "Пелетите не изгарят, но защо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: