• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Да върна малко нещата към маркуча. Преди време го гледах и не успях да разбера, защо да го взема. Имам стар български, на Пазарджик, не си знае годините. Не е с кримпвани накрайници/бързи връзки, но няма пречупване и други глупости.
cholev - майстор
Virtex написа:
Защо още няма коментар за настолната бормашина ?!?

А за техниката като предложения за другата седмица ?!?

Къде са коментарите ... нещо ме разочаровате... :-D :-D

Този "двоен" циркуляр на практика освен, че "взема" много повече материал има ли някакво практическо приложение ?
Па още е в кашона. :lol: След празниците. Ако ми остане време може и днес след бачкане.
Двойния циркуляр доколкото пише- ниски вибрации и основно- няма откат
Интересна машинка, но много ще ми станат циркулярите (настолен, герунг, аку18, с водещата плоча, малкия 85мм диск, и още един първия който взех първи по спомен 110мм -не съм го ползвал отдавна)
brick - специалист
Virtex написа:
Този "двоен" циркуляр на практика освен, че "взема" много повече материал има ли някакво практическо приложение ?
Ами то си пише - безоткатен е (двата диска се въртят в различни посоки). Т.е. трябва да може да се ползва за съвсем грубо рязане без опора - "от воле". Интересно с тия 125 мм дискове до каква макс. дебелина реже?
cholev - майстор
31мм пише дебелина рязане
jekasus - майстор
Пише до 31мм.
Има някакви бели пръчки на предпазителя, явно някакво смазване на дискове...
Фитилчо - майстор
Ква е тая глупост бре :? Циркуляра, викам
Фитилчо - майстор
cholev написа:
(настолен, герунг, аку18, с водещата плоча, малкия 85мм диск, и още един първия който взех първи по спомен 110мм -не съм го ползвал отдавна)
За тия пари отдавна да си купил Festool и да забравиш, че ти трябва друго...
Ама то акъл трябва :lol:
dido1975 - специалист
gnt69 написа:
Да питам за тоя такер дали става. Някъде назад четох нещо ама не мога да намеря. ЦЪК
Такера го имам и съм доволен. Малко е по-слаб от пневматичния, но пък е с доста по-добри показатели от идентичните и по-скъпи от други марки. Каквито пирони и скоби са му предписани си ги забива без проблем. Някой беше писал, че от регулировката за силата на забиване не се променяло нищо, но при мен си работи адекватно. Недостатък, който може да е и само при мен е, че с по-дълъг удължител се губи от силата на такера. Може да е от напрежението, може да е и от друго, но като цяло ми върши чудесна работа.
gnt69 - майстор
dido1975 написа:
Такера го имам и съм доволен.
Мерси Дидо ако остане време може да прескоча до Гюргево да го взема. :partyman:
dido1975 - специалист
gnt69 написа:
dido1975 написа:
Такера го имам и съм доволен.
Мерси Дидо ако остане време може да прескоча до Гюргево да го взема. :partyman:
ЗАДРЪЖ, не тръгвай. Подведох се по тъмно зеления цвят и си помислих, че е като моя. Тоя преди беше бял със светлозелен цвят. И ми се струва слаб. Изчакай да пуснат по-големия. Не мога да напиша сега серията
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: