• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
infomar
чет дек 02, 2021 11:13 amastor334 написа:
http://alfa.kachi-snimka.info/vij2021.p ... 36245w.jpg ето мислите че се бъзикам . Ето я дупката като чукна вътре бетон . А вънка стените са латекс . Както виждате кабелите са вътре . Така са всички ключове и контакти . Това е в спалнята и това седи от самото нанасяне така - дупката , тъй като в спалнята има два контакта и 1 кюч за лампата . Тая дупка е близо до терасата.
Какъв бетон? Не виждаш ли зелената кутийка вътре?
Аман... явно без помощ от специалист няма как да се справиш. Не го пиша с лоши чувства, а да те предпазя да не се самоубиеш.
Прикачен файл:
Snap20.jpg
Snap20.jpg (72.64 KиБ) Видяна 401 пъти
Последна промяна от infomar на чет дек 02, 2021 11:53 am, променено общо 1 път.
astor334 - специалист
чет дек 02, 2021 11:26 aminfomar написа:
http://alfa.kachi-snimka.info/vij2021.p ... 36245w.jpg ето мислите че се бъзикам . Ето я дупката като чукна вътре бетон . А вънка стените са латекс . Както виждате кабелите са вътре . Така са всички ключове и контакти . Това е в спалнята и това седи от самото нанасяне така - дупката , тъй като в спалнята има два контакта и 1 кюч за лампата . Тая дупка е близо до терасата.
Какъв бетон? Не виждаш ли зелената кутийка вътре?
Аман... явно без помощ от специалист няма как да се справиш.
Snap20.jpg
Поне като чукам е бетон не чука на пластаса сигурен съм . Знам как се чува пластмасата . . А боята не знам най вероятно е от от друго .
kozl - майстор
Зелена дупка с надписи, що е то :? :lachtot:

Превод:
Дупка=конзола
гипс=бетон

:lachtot:

Това при контакта или при ключа е снимано?

Изображение
zz_stefanov - майстор
Голяма 'дупка'.
:evil:
Авторе, приключвам с тази тема, но няма вариант да премахна, че съм участвал в нея.
infomar
Ако продължаваш така ще се самоубиеш и ще ме гризе съвестта, че съм ти давал съвети.
Откажи се и викни някой да оправи проблема.
astor334 - специалист
чет дек 02, 2021 11:41 amkozl написа:
Зелена дупка с надписи, що е то :? :lachtot:

Превод:
Дупка=конзола
гипс=бетон

:lachtot:

Това при контакта или при ключа е снимано?

Изображение
Това е дупка , която седи ей така неизползваема . Намира се до балкона близо и е на може би 1 метър от тавана . Не е на нивото на контактите . На нивото на кл юча за лампата . И в крайна сметка може ли да се постави някое от моите линкове в тази дупка?! .
astor334 - специалист
чет дек 02, 2021 11:56 aminfomar написа:
Ако продължаваш така ще се самоубиеш и ще ме гризе съвестта, че съм ти давал съвети.
Откажи се и викни някой да оправи проблема.
Споко чакам човека да се освободи и ще видим кабелите на тавана , а колкото до смяната ще питам по точно . Както казах дупката е бетон не се чува пластмаса . Може би под бетона да има пластмаса . Това е .
stefanjor - специалист
Б@си, 6 стр. писания за две жици и една крушка....
" Ето я дупката като чукна вътре бетон."
Автора нещо се гъбарка с форумните майстори ми се струва. Ако пък е сериозен значи наистина да не пипа нищо друго освен клавиатура и да си викне кадърен майстор.

Преди години в един форум за компютърджии един регистриран с някакво женско засукано име беше пуснал тема "Как мога да превъртя DVD диска преди да го върна във видеотеката, за да не ме глобят."
Е няма такава активност... поне 30-40 стр. съвети, дискусии, спорове...
kozl - майстор
чет дек 02, 2021 11:59 amastor334 написа:
Това е дупка , която седи ей така неизползваема . Намира се до балкона близо и е на може би 1 метър от тавана . Не е на нивото на контактите . На нивото на кл юча за лампата . И в крайна сметка може ли да се постави някое от моите линкове в тази дупка?! .
Да напълно вероятно за сериен или девиаторен ключ :)

Мое би в такава дупка да влезнат 10000000 линкове, зависи от дебелината на подложката, на която са напечатани :?
Всъщност ако са записани в памети линковете, е- е-е ми тука са оплетох :rolleyes: Ма според зависи размеро на чипа и възможния капацитет.... е отказвам се. Не моем да сметам до толкова :sad:

Иначе всяки ключ или контакт за скрит монтаж от посочените линкове е подходящ за тази конзола.
astor334 - специалист
Пичове , никой не гъбаркам сериозен съм . Нямам познания в дадената област и затова съм се обърнал към вас , които знаете и можете . Затова са тези форуми за взаимопомощ. Всеки е полезен в някоя област , така че ако съм ви отегчил ,или съм питал грешно се извинявам . Все пак това е ток и затова питам толкова обстойно .
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13

Тема "Ток за таванско помещение - пускане ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: