• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 175
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
marinmnm - специалист
Днес повиках специалист , който ми настрой котела на по ниска мощност и казва ,че тези котли имат ниско КПД и не могат да харчат по малко. Препоръча ми кондензен котел ferroli /Модел-FERSYSTEM-TECH/ . Системата ми можела да работи с такива котли.Цената му е хубава . Какво ще кажете за тези котли ,заслужава ли си?
LazarGanev - "Велик майстор"
Що не си направиш изолация :) ?
marinmnm - специалист
Защото изолацията ще ми излезе 3,5 пъти по скъпа.
marinmnm - специалист
Ако с нов добър котел смъкна на половина а и повече ,то той за 1.5-2 години се изплаща .И след това мога да продължа с изолация.И то трябва да бъде както казваш на етапи.Утре вечер ще видя дали има разлика в разхода след настройката. За вчера ,за 24 часа имам 24м3.
ESPACE - майстор
Хехе, наполовина и повече :) . Не се надявай на повече от 10% и то в най-добрия случай.
sensi - специалист
Здравейте, искам да питам колко струва към днешна дата кубик газ. Аз съм на пелети, но голяма криза с тях. Та съм се замислил на някакъв резервен вариант(освен въглищата). Гледам, че в наше село са си сложили такива котлета, макар че нямаме газификация. Засичам камиони с тези газовите станции.
По-добре се запаси с пелети през лятото, отколкото да се впускаш в нови серии от филма "Топло" :-D
marinmnm - специалист
Как сте със сметките за газ през тия студени дни :shock: :? ??? Аз реших да инвестирам в изолация.
Но незнам дали трябва да се инвестира и в друг вид отопление освен газ.А филма ТОПЛО ще го гледаме докато сме живи Лазаре. Кубик газ струва около 0,91лв. с коефицента 1,069 и с ДДС. Лошото е ,че ще става по голяма цената.
А бе и нафтата ми е 2.86, ама не ходя с градския транспорт :). Псувам и зареждам - един резервоар е 150лв
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 175

Тема "Проблем при отопление на газ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: