Нека намерим най-тънките цени.
themask - специалист
KingLin написа:
Правилната торба е UB313
Някакъв линк към тази торба, че само този номер не можах да намеря? :)
KingLin - майстор
И аз не ги намирам в сайта. Купих ги тези директно от магазина тук във Варна и продавачката това ми цитира като номер. Евентуално по телефон ако може да се поръчва... Другия вариант е ако някой иска мога да пратя по Лео. Цената им е 2.84 лв. на бройка и се продават поединично.
Chefo77 - майстор
За вкъщи да си чистиш торбата 2 пъти годишно ми идва малко висша форма на идиотизъм, особено ако имаш малки деца.
Лавор-а е по-тих, но пък Филипс-а е с циклон.
Аз чистя в 2 през нощта с моя Филипс, ама не ми дреме - в къща съм. :lol:
Вземай Лавор-а, щом шума ти е от първостепенна важност. Ако не - Филипса, но задължително една домашна прахосмукачка трябва да има регулиране на мощността (тази не зная дали има).
Виж и Ровента, имат циклонни модели на малко над 200 лева.
jekasus - майстор
Passa написа:
един Самсунг-циклонче
От тия със управление(ключа) за прахосмукачка на маркуча? Само тази функция не ми стига на Парксайда :-D Ама за тези пари е прекалено :-D
lov - майстор
Темата стана много дълга да я ровя. Има ли някой спомен колко струваше 'чука такер' и вообще някой да си го е купил и ползвал.
lov - майстор
Цената убийствена :) ама у немско.
Колко пъти купувам ей тъй инструмент да се намира че може да потрябва.
Май на два пъти го пускаха дори не го удостоих с внимание а сега ще трябва или вятър да диря или да опъвам кабели. :x
stan73 - майстор
Цената му беше около 20 лева и тук. Не е много по-различна, отколкото в Германия...
kozl - майстор
Непрецизно за кабели, я уцелиш, я не, я пък кабела се прободе. :?
profesionalist_wood - майстор
Абе вземете си една прахосмукачка на Рейнбоу и мирясвайте :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: