• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 199
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
И по точно :? ?
LazarGanev - "Велик майстор"
krazz написа:
Тебе те знаем като специалист по всичко! Ти си най-компетентният! Яд те е още от Мазето.Нет , че не получи чертежи! И тука няма да ги получиш ! Така , че и да продължаваш да се ядеш с мене Алтиумчо няма да сполучиш!!!
Научи ли се да точиш свредлата на шкурка или само си пилиш ноктите?
Чакай, чакай - сега кирливите ризи ли ще си вадим? Ти помниш ли тогава на фронта през '45-та в Унгария кво ми обеща в окопите, докат свивахме цигари в почивките - ако се приберем живи оттам да ми харижеш сестра си Еленка. Ама кат се прибра на село си я продал на сина на даскала, нали? Пък сега ми говориш за мазето.нет и за ценните чертежи на горелката :cool:
n.ganev - майстор
:? Ахааа! То заради хубавата Елена #-o като знам какво е ставало... Ша забра'я за Пена :lol:
krazz - специалист
LazarGanev написа:
krazz написа:
Тебе те знаем като специалист по всичко! Ти си най-компетентният! Яд те е още от Мазето.Нет , че не получи чертежи! И тука няма да ги получиш ! Така , че и да продължаваш да се ядеш с мене Алтиумчо няма да сполучиш!!!
Научи ли се да точиш свредлата на шкурка или само си пилиш ноктите?
Чакай, чакай - сега кирливите ризи ли ще си вадим? Ти помниш ли тогава на фронта през '45-та в Унгария кво ми обеща в окопите, докат свивахме цигари в почивките - ако се приберем живи оттам да ми харижеш сестра си Еленка. Ама кат се прибра на село си я продал на сина на даскала, нали? Пък сега ми говориш за мазето.нет и за ценните чертежи на горелката :cool:
Хе,хе какви високоинтелегентни шегички!
Добре , че те изгониха от "Мазето" , че хорицата да пишат свободно щото беше на всяка манджа мирудия, ама и тука ще те турят на място!
Бъди сигурен, че е по-вероятно ти да си направиш регистрация и да пропишеш в БГ Мама или Гепи Ме (може и да имаш), отколкото аз да съм имал регистрация в мазето, че пък и да съм писал, че пък и да съм ти искал чертежи да си правя горелка :lol: :lol: :lol: ! Сънуваш ли често? :)
krazz - специалист
LazarGanev написа:
Бъди сигурен, че е по-вероятно ти да си направиш регистрация и да пропишеш в БГ Мама или Гепи Ме (може и да имаш), отколкото аз да съм имал регистрация в мазето, че пък и да съм писал, че пък и да съм ти искал чертежи да си правя горелка :lol: :lol: :lol: ! Сънуваш ли често? :)
Е ти направи ли нещо или само лайна мяташ по хората? Може би си на път да сътвориш автоматичен лайномет?!
krazz написа:
Е ти направи ли нещо или ...
Ами на мен това ми е работата - всяка седмица, всеки ден правя нещо ново и различно, нося топлина в къщите, душите и сърцата на хората и това ме радва :) . Но нямам какво да споделям с тебе след едно ей такова ... на метеното:
krazz написа:
Според мен запалката е една ненужна екстра!
Въпреки всичко, аз нито съм те нагрубил, нито съм те унизил, просто съм се пошегувал добронамерено. Ти си този, дето бълваш огън и жупел и осра темата :cool:
krazz - специалист
LazarGanev написа:
krazz написа:
Е ти направи ли нещо или ...
Ами на мен това ми е работата - всяка седмица, всеки ден правя нещо ново и различно, нося топлина в къщите, душите и сърцата на хората и това ме радва :) . Но нямам какво да споделям с тебе след едно ей такова ... на метеното:
krazz написа:
Според мен запалката е една ненужна екстра!
Въпреки всичко, аз нито съм те нагрубил, нито съм те унизил, просто съм се пошегувал добронамерено. Ти си този, дето бълваш огън и жупел и осра темата :cool:
Да де, майтапче.... . Аз знам ,че нямаш сестра!
НИКОЛАИ БОЯНОВ написа:
Здравейте на всички коеги.Пускам тази тема с цел,вски да сподели мнение и опит за да си направим горелка на пелети.Мисля че не е невъзможно.Друг е въпроса дали ще излезе по евтино от фабричната,защото един колега сподели мнение че като се купят отделните компоненти които не може да си направим сами ще излезе по скъпо.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 199

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: