• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 101
Ел. инструментите. Консумативи.
agj - майстор
dian80 написа:
днес след тежък работен ден вземах от един комшия едно китайско чудо с опция за аргон и след 30мин учене се осветих с моята хасковска маска за 50 лв.Пробвах и arc200 и установих ,че българина иска да вземе нещо и то електрожен ама освен да заваря ако може и бира да пуска..
Пиши на дяда Коледа да ти прати китаец с опция аргон , пък ти ще му пратиш само 350-400лв. :)
dian80 написа:
Ако знаех че ще има големи намаления в арго маркет щях да изчакам .
Намаление има само на едното Ей Си/Ди Си!Други намаления няма!
Dan40PancheF - специалист
agj написа:
Dan40PancheF написа:

Какво и е на хасковската маска за .. лв.
Нищо и няма!Просто не става за ВИГ!И не е само тя ,доста не стават, даже и доста по скъпите пак правят проблеми!
До 40 ампера съм напълно съгласен , после в никакъв случай не мигай :D :D :D :D

П.П. Преди време пробвах една Есабска за 5000 дойче марки ,но се попарих,като "Дарк Вейдър" ,ама брат му бях.На есабския апарат иди доди ставаше ,но пак усещаш дискомфорт, на китайчето си беше,все едно си бръкнал в дъгата с ретина :cry: .
Има едни български маски за по 100 лв. много са готини стават за ВИГ дори и при малки амперажи. Клас 1/1/1/2 са май,ако се не лъжа .
agj написа:
dian80 написа:
днес след тежък работен ден вземах от един комшия едно китайско чудо с опция за аргон и след 30мин учене се осветих с моята хасковска маска за 50 лв.Пробвах и arc200 и установих ,че българина иска да вземе нещо и то електрожен ама освен да заваря ако може и бира да пуска..
Пиши на дяда Коледа да ти прати китаец с опция аргон , пък ти ще му пратиш само 350-400лв. :)
dian80 написа:
Ако знаех че ще има големи намаления в арго маркет щях да изчакам .
Намаление има само на едното Ей Си/Ди Си!Други намаления няма!
350 400лв ама снежанка ще ме изхвърли от вкъщи :) .Хасковската става само за ММА ,само се усеща тежест в очите след 2 3 часа заваряване.
gogo7777 - майстор
За пореден път ви казвам....соларните маски не са за начинаещи и за такива където заваряват от дъжд на вятър. :wink:
agj - майстор
Dan40PancheF написа:
agj написа:
Dan40PancheF написа:

Какво и е на хасковската маска за .. лв.
Нищо и няма!Просто не става за ВИГ!И не е само тя ,доста не стават, даже и доста по скъпите пак правят проблеми!
До 40 ампера съм напълно съгласен , после в никакъв случай не мигай :D :D :D :D
Точно ниските токове са проблем.
Dan40PancheF написа:
П.П. Преди време пробвах една Есабска за 5000 дойче марки ,но се попарих,като "Дарк Вейдър" ,ама брат му бях.На есабския апарат иди доди ставаше ,но пак усещаш дискомфорт, на китайчето си беше,все едно си бръкнал в дъгата с ретина :cry: .

5000 дойче марки :shock:
С Есабска не съм работил ,но на Оптрел съм ползвал няколко модела и бих казал че не са чак толкова добри за тия страшни цени :razz: пак има проблеми понякога !Върха на тая техника е Спеейдглас -там лошо няма.
Аз лично предпочитам класическия шлем със златно стъкло !
Dan40PancheF написа:
Има едни български маски за по 100 лв. много са готини стават за ВИГ дори и при малки амперажи. Клас 1/1/1/2 са май,ако се не лъжа .

български маски :?: Тука ми стана страшно интересно! Някакъв линк можеш ли да дадеш , за да я видя тая маска ?Да не са толкова български ,колкото и заваръчните апарати "произвеждани" в Б-я!? :-D
dragozow - майстор
Аз пък си представям как биха изглеждали ако наистина са български :)
Водят ги български ,но най-вероятно са сглобени само тук. То вече всичко си се прави в Китай. Дали е скъпо или не пак е от там .

Ето това съм пробвал(тази марсианската :lol: ), което се води БГ и ми е направило впечатление: Цък

Какво и е на кракрата ?
Последна промяна от Dan40PancheF на съб ное 28, 2015 5:15 pm, променено общо 1 път.
dragozow - майстор
Значи и нашите са български, защото ги получаваме разглобени и ги сглобяваме, включително и кашоните. Аз поне не знам някой да прави маски в България, това е не защото не може, но просто няма да докара добро съотношение цена/качество.
dragozow написа:
Значи и нашите са български, защото ги получаваме разглобени и ги сглобяваме, включително и кашоните. Аз поне не знам някой да прави маски в България, това е не защото не може, но просто няма да докара добро съотношение цена/качество.

Като цяло да,заради това че фирмата ви е БГ . Както едни време се казваше на копирните услуги ,Ксерокс , така и повечето стари заварчици викат на маските : "тия българските" .
Avas_co - майстор
Dan40PancheF написа:
Водят ги български ,но най-вероятно са сглобени само тук. То вече всичко си се прави в Китай. Дали е скъпо или не пак е от там .

Ето това съм пробвал(тази марсианската :lol: ), което се води БГ и ми е направило впечатление: Цък

Какво и е на кракрата ?
Тея маски са си китайски.
Но не мисля, че някъде някой е твърдял, че са български.
Имам от техните маски и съм доволен, но не съм забелязал някъде по тях да пише ДЕЛ.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 101

Тема "Покупка на ЕЛЕКТРОЖЕН" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: