• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast - специалист
Страшна бомба следващата седмица.... Всичката пневматика на света е в каталога, отдавна я чаках! :partyman:
brum - майстор
М хубу де, ма що не слагате по един линк - http://issuu.com/lidlbg/docs/week_41 .
mitko64 - майстор
Жалко, очаквах и комплекта от 12 пили. Най ми ловят окото водопроводните ключове. Габарита им от снимката, където държат един в ръка не изглежда зле- не като клещите чираци преди- за лилипути.
dadko - майстор
mitko64 написа:
Жалко, очаквах и комплекта от 12 пили. Най ми ловят окото водопроводните ключове. Габарита им от снимката, където държат един в ръка не изглежда зле- не като клещите чираци преди- за лилипути.
За габарита... Пак не са толко големи. Поне размери са дали в брошурката.(320,250 и 235мм) Като ги гледам- и трите ключа май ше се съберат върху лист А4...

Прикачен файл

klu4ove.png
menka - напреднал
Пневматичния ексцентършлайф никъде не пише колко въздух потребява - дали има вариант компресора който ще пускат да не смогва да го захранва?
nikolson - майстор
Аз лично ще огледам маркуча за въздух. Колкото до другите неща, комплекта водопроводни ключове мисля е с капацитет:
- гаргите до ф40
- сифонния по стандарт
- тръбния 1" или 1 1/4". Струва ми се малък. Но пък цената е много ниска за комплект.
griffin - майстор
Ключовете са малки наистина но за тия пари ако нямаш стават :). Констукцията не е впечатляващо здрава поне според мен ADW беха производство по спомен. Ако много държи някой ще ходя да ги гледам че съм ги сбутал някъде :).
mitko64 - майстор
Грам не разбирам от пневматика, но на въпроса за ексцентр. шлайф му дават - макс. паботно налягане 7,5 бара, работно налягане от 5,8 до 6,8 бара, и други там обороти,диаметър, тегло, нива на шум и вибрации. Не знам дали тези данни помагат да се избере компресор. Гледам в лидл сървиса инфрачервен термограф и динамометричен ключ. Явно с тях ще ни радват скоро.
vasko9999 - специалист
Здравейте колеги.Ще ви бъда много благодарен ако някой сподели мнения за компресора,пневматичния гайковерт и пистолета за боядисване.Всичко ще се използва за любителски цели.Дали компресора ще СМОГВА да захрани гайковерта.До колкото чета в немския лидъл дебита на компресора е 110 л. в минута.Благодаря предварително.
razli4en73 - специалист
Само дето ни нацакаха яко с цената на компресора,на предното пускане е бил 188лв.и то същия.Чаках да го пуснат,но сега с тази цена ,май ще се откажа.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: