Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Взех една телескопична тръба на Фаянс. Пия една бира и почвам монтажа.

П.П. Понеже сме в Русия /без кавички/..... ще я карам само на слушалка. :-D

Стегите са три вида - с дължина 150, 300 и 500мм. Ръчни стеги.
nv952 - майстор
:cool:
Изображение
profesionalist_wood - майстор
nv952 написа:
:cool:
Изображение
Честито. И аз имам същите . Добри са :partyman:
Георги Иванов(алцек) - специалист
Ето от този модел са,аз заприходих един комплект от тези.Понеже са три в комплекта, а имах в къщи една от модела показан по-горе от dadko, но с тази дължина като в комплекта и сега станаха четири еднакви.

Изображение
kuuuuuul - майстор
Еййй,малко закъснях и пак не можах да си купя батерия с чучур. :-D Що ми трябваше да ви казвам че са хубави :lol:
dadko - майстор
То затова като си си набелязал нещо- отиваш рано сутринта, като отваря магазина. Иначе- нъцки.
KingLin - майстор
Аз пак изхарчих семейния бюджет :lol: Обаче отивам сутринта и буквално пред очите ми в подземния паркинг гледам 4-ма излизат с големи шлайфове. Пък не бях видял в брошурата такова животно. Влизам и о небеса голям шлайф в промоция за 44 лв :-D Успях да се вредя за последния който не беше отварян. Тествах го вече и няма забележки. С плавен старт ( не помня такива ли бяха преди че не си взех тогава). Заприходих батерия с чучур, гаечните тресчотки, фростерните свредла и машинка за подстригване Wahl (пусната само в този лидл (17.99 лв.) по случай откриването му миналия понеделник). Не ми останаха пари за чизълите :cry:
griffin - майстор
алцек написа:
Ето от този модел са,аз заприходих един комплект от тези.Понеже са три в комплекта, а имах в къщи една от модела показан по-горе от dadko, но с тази дължина като в комплекта и сега станаха четири еднакви.

Изображение
Колега може ли да събуеш кръглата обувка от крачето и да пуснеш една снимка, да видя дали стават или не :), мерси предварително. Интересува ме дали крачето е плътен метал или щампована ламарина, ако е ламарина гарантирано не стават :) е освен за зор заман.
la_bamz - специалист
Цели са, и аз сутринта това гледах, и си взех. Според мен са по-хубави от тези които предлагат по 7-8-10 лв по железариите.
prascho - майстор
Kuul....помагай. Ще ме изселят от вкъщи....

Монтирах "Чучура". За първи път ползвам подобно нещо, но има нещо сбъркано.

1. В ляво се намира ръкохватката, която следи дебита на водата. Има 4-ри степени като на 1 е нулевата. Трета и четвърта степен се постига като се натисне копчето. Върти се към стената. До тук горе долу всичко е ок.

2. В дясно се намира врътката за температурата. Върти се към стената. Студената вода започва след 50-те градуса. Някъде около 60-65 като позиция. Това е нулевата позиция. С намаляване на градусите топлата вода започва да идва. Като при 20 градуса водата е вряла. Нещо определено не е нормално. Циферблата им е сбъркан....

Егаси чекията /с извинение/. Нашите ще ме бият. Допълнително и слушалката е едно недоразумение. Тече само в центъра и то с някаква силна струя /отворите са с голямо Ф/. Няма нищо общо със слушалката на Грое..

П.П. Може ли тези, които сте купили чучура днес да скивате дали в крайно положение към вас на дясната врътка показва 60-65 градуса. Имам подозрение, че може да е станала някаква грешка в партидата...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: