Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
Ако пуснат такера и комплекта за помпане на гуми и топки, бих си го взел.
Компресор не от там, за нищо не става... в смисъл за по сериозни инструменти НЕ СТАВА
пишман_майстор - майстор
Да, компресора ще е слабичък, имам подобен на Фини, бях си взел гайковерта от Лидл и първата проба ме разочарова . Но след прочетено тук от форума, че има "начин" да работи по-добре и с малък компресор. Просто се подвързва директно към самата бутилка, аз съм сложил бърза връзка на бутилката и там го включвах . Сега гайковерта стана по-мощен и с лекота развивам болтовете , много ми е удобен при смяна на гуми и др. Харесал съм си някои неща, може да ги взема ако се появят при нас :-D
vasko9999 - специалист
n_a написа:
Някой купи ли си съботната машинка за подстригване? Да ме е яд ли, да не ме ли? :-)
Машинката е ПЕРФЕКТНА.За 35лв. с един час работа на батерия няма такава цена.Обаче машинките са два вида старата на комперанс с NI-MIN батерия и новата с литиевойонна батерия на някакъв друг производител(не го запомних).На новата кутията е по-голяма и самата машинка се вижда през опаковката.Иначе разликата м/у двете освен в батерията и малко във външния вид няма(брат ми има старата а аз взех новата.
vasko9999 - специалист
пишман_майстор написа:
Да, компресора ще е слабичък, имам подобен на Фини, бях си взел гайковерта от Лидл и първата проба ме разочарова . Но след прочетено тук от форума, че има "начин" да работи по-добре и с малък компресор. Просто се подвързва директно към самата бутилка, аз съм сложил бърза връзка на бутилката и там го включвах . Сега гайковерта стана по-мощен и с лекота развивам болтовете , много ми е удобен при смяна на гуми и др. Харесал съм си някои неща, може да ги взема ако се появят при нас :-D
На лидълдкия компресор има два изхода,единия който е успореден на бутилката се регулира с редуцил вентила а другия изход перпендикулярния на бутилката е директен той пуска всичко което има в самата бутилка и няма смисъл от директно свързване към бутилката.За по добра работа на гайковерта съм взел по-къс маркуч 4м. с фи 10 мм. вътрешен диаметър което е доста по-добре от 10 метровия с фи 7мм. който идва с компресора.Да и компресора и гайковерта от лидл са слаби,но за пет десет пъти в годината за моите нужди не си заслужава двойната и повече инвестиция която трябва да вложа.С лидълския компресор пробвах гайковерт на рико на един приятел за около 170 лв та той има доста по-голяма сила и ползва значително по-малко въздух.
Последна промяна от vasko9999 на чет сеп 10, 2015 11:42 am, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
vasko9999 написа:
n_a написа:
Някой купи ли си съботната машинка за подстригване? Да ме е яд ли, да не ме ли? :-)
Машинката е ПЕРФЕКТНА.За 35лв. ... с литиевойонна батерия ...
Е вече ме е яд :-)
fore - майстор
Акумулаторната, светодиодна лампа за кола и общи приложения с каква батерия е и дали си заслужаваж тия 25 лева ?
KingLin - майстор
fore написа:
Акумулаторната, светодиодна лампа за кола и общи приложения с каква батерия е и дали си заслужаваж тия 25 лева ?

Ако се случи като при предната такава лампа - ще им залежат много бройки и ще ги пуснат на цена под 10 лв :-D Взех си подобна за 8.99 лв. само че всички бяха без зарядно на 240 волта (само за кола). Иначе с един заряд ме изкара 3 вечери интензивно светене на разници пикници в гората (с паузи между отделните вечери).
vasko9999 - специалист
Вчера ходих до Пловдив за торбички за прахосмукачката в TONI CLEAN.Нямаха въпросната UB 313 и се наложи да отида до централния им офис на рогошко шосе,там попаднах на човек който беше доста в час с торбичките.След като му казах че става дума за парксайд прахосмукачка(1500 ватовата) веднага ми предложи UB 318.Настоях да погледнем и UB 313.Като я наложих с оригиналната е абсолютно същата по размер(ширина и дълбочина) НО оригиналната в горния и долния край е около 7 см двойно прегъната и като се напълни с боклук самото дъно провисва на долу и опира в дъното на казана,а при UB 313 го няма това нещо и торбичката ще се провисне на гърловината на която се поставя и в последствие ще се скъса.UB 318 е с около 7-8 см по-къса на ширина но е доста по дълбока и като се постави в казана покрива горе долу половината дъно(което не е проблем) пък и самата торбичка е шита по краищата а не лепена както UB 313 и е по-здрава.Човека направи компромис и ми даде една UB 313 и една UB318 да пробвам(в офиса ги продават по10 бройки съответно по 2.60 лв бройката а в магазина може и на бройка).Материала от който са направени торбичките е доста добър,момчето каза че го внасят от Германия.В крайна сметка най близката и удачна торбичка е UB 318.
Последна промяна от vasko9999 на чет сеп 10, 2015 11:24 am, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
В "отговор" Можете да променяте заглавието и тогава при бърз скрол лесо ще се намира конкретното. Например:
Торбичка за прахо.....
Passa - специалист
KingLin написа:
fore написа:

Ако се случи като при предната такава лампа - ще им залежат много бройки и ще ги пуснат на цена под 10 лв :-D Взех си подобна за 8.99 лв. само че всички бяха без зарядно на 240 волта (само за кола). Иначе с един заряд ме изкара 3 вечери интензивно светене на разници пикници в гората (с паузи между отделните вечери).

На тази лампа на кутията пише че свети 1.30 часа без прекъсване. Значи твоята трябва да е по издръжлива ?

Интересно като се прецака акумулатора дали ще работи само на външно захранване ?
Последна промяна от Passa на чет сеп 10, 2015 8:58 am, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: