• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 336
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Чаро - Акълия
3 мм на линенн метър предполагам имаш предвид.

Фугата 2 кръга подово ли разделя?
SithLurker - специалист
Фугата разделя един кръг от подовото.

Не трябваше да има никаква фуга там и се притеснявам че ако се запълни със саморазливната замазка ще се напука.
Чаро - Акълия
Шпакловайте целия под с стъклофибърна мрежа и качествено флексово лепило преди саморазливката. И нея подберете за над подово.
илко илиев - специалист
колеги имам идин въпрос като по големи специалисти.
искам връщатата /тоест студената / тръба ф.16мм. дето излиза от радиатора да я пусна по пода като подово ,и между нея да сложа студиопор2,5мм. и отгоре ламинат ще има
ли ефект?Питам защото стаята никога не я ограва слънце,и има въжможно най дългия 2,2м.радиатор защото такова е мястото.Просто да ми помогне отдолу?
Благодаря предварително.
Чаро - Акълия
С тия 2.5мм изолация под ламината ще грееш много и плочата отдолу.
Долното помещение твое ли е и топлиш ли го със същата система.
ivkacom - помощник
Здпавейте,
какво мислите за изграждане на подово по схемата по долу. Къщата е много стара и сваляхме нивото докато стигнахме до пръст
Та върху пръста филц, после 2 см фибран, после мрежа, тръбите и замазка и гранитогрес. Четох, четох -никой не го прави върху филц :sad:
кажете си мнението моля :prayer:
LazarGanev - "Велик майстор"
И защо филц, а не бетон? С 2см върху земята нищо няма да стане, предвидете минимум 5см
Чаро - Акълия
Ако не бетон, поне пясък! С тоя филц ще ми се иска да съм при вас :popcorn: за да видя как ще направите нивелацията на замазката отгоре :lol: Отделно тръбите, арматурата :lol:
2 см са малко за отдолу, ще топли, но ще има и за къртиците...
filmatoplo - майстор
Правено е - върху филца два реда фибран да застъпи фугите , отгоре найлон , 4 мм метална скара с око 15 санта , по скарата полагаш тръбите захванати с миши опашки , полагаш замазка с фибри и пластификатор -воала :wink: .Вариант 2 -полагаш стиропор или фибран един кат , отгоре полагаш готови изолационни плочи за водното подово , редиш тръбите , полагаш метална скара отгоре с око 5-10 санта и заливаш замазка с фибри и пластификатор .Апропо -Направи сам ,не означава -Не купувай материали :wink: .
Чаро - Акълия
:-D
Точно, защото е правено. :roll:
Не мисля да повтарям грешката с чакъла. Няма нивелиране тая маса.
В случая негово величество Клиентът, по съвет от приятели настоя за чакъл.
Стана- весело е, хубаво е и от всякъде се чува музика... :lol:
Не че не се получи, просто беше по-трудно.

Прикачен файл

чакъл.jpg
чакъл.jpg (23.28 KиБ) Видяна 2537 пъти

Прикачен файл

чак,фиб.jpg
чак,фиб.jpg (16.81 KиБ) Видяна 2537 пъти
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58