Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Няма да се плашите ,някой ще стигнат разход 5-6-7 чувала ,но това ще е за 2-3 дни .
lz2skt - специалист
За кутията обеснявахме дълго и широко и ако нямаш шлосерски и заваръчни инструменти и знания трябва друг да ти я прави...термометър сложи ли на изхода на котела да се ориентираш по темп. на д.газове ? Скоред мен дигането на кутия ще окаже най силно влияние спрямо турболатори и допълнителни ходове в котела....
maistora1965 - специалист
Miro4774 написа:
Котел!
Погледни къде е горелката и къде е изхода за комина ако не е ламарината каято си сложил горелката гори в комина няма как да искаш топлина и икономия,а и като гледам цвета на нераждаемото гофре на изход от котела бая жега има там.
lz2skt - специалист
Спасението е Дитриха да може да работи и на дърва и пелети едновременно.Палиш го на дърва първоначално и в големите студове и режим на пелети през останалото време( и ще усетиш икономии)...Или кутия под него за да стане варианта с двете горива едновременно или друг котел нов(Бош или Грейко) или 2 котела в паралел.Без да се вложат пари няма как да стане [-X
Miro4774 - специалист
Комина не е топъл не повече от 130-150 макс градуса. Така са я сложили майсторите.
Miro4774 - специалист
Не търся икономия ама не ми е топло а в същото време и доста пари давам. Няма повече да се занимавам щом няма как да го оправя ще чакам да минем на гас или климатици.
maistora1965 - специалист
На газ може ама на климатици по добре за тия пари един Греико и нямаш грижи.
kalin72 - майстор
Miro4774 написа:
Не търся икономия ама не ми е топло а в същото време и доста пари давам. Няма повече да се занимавам щом няма как да го оправя ще чакам да минем на гас или климатици.
Не се предавай, ще го оправиш, ще се стоплиш. Не мисля, че проблема е в горелката, поне от това, което видях на снимките. Но все пак, помпата за радиаторите, на коя степен е?
Miro4774 - специалист
kalin72 написа:
Miro4774 написа:
Не се предавай, ще го оправиш, ще се стоплиш. Не мисля, че проблема е в горелката, поне от това, което видях на снимките. Но все пак, помпата за радиаторите, на коя степен е?
На първа степен.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: