В какъв режим гори горелката ?Трябва да се отопли първоначално къщата и с такава работа на горелката да подържа една и съща температура постоянно.Не може в къща без солидна изолация и качествена дограма за няколко часа екстремна работа на горелката да се топлим.По-добре да си къркори на 1,2 степен постоянно,вместо за малко на юруш(некомфорт и голям моментен разход).Инсталацията ще трябва да се преправя в момента с помпите...
lz2skt написа:В какъв режим гори горелката ?Трябва да се отопли първоначално къщата и с такава работа на горелката да подържа една и съща температура постоянно.Не може в къща без солидна изолация и качествена дограма за няколко часа екстремна работа на горелката да се топлим.По-добре да си къркори на 1,2 степен постоянно,вместо за малко на юруш(некомфорт и голям моментен разход).Инсталацията ще трябва да се преправя в момента с помпите...Не е проблема в горелката, при положение, че дава 67 градуса на котела, а радиаторите му са наполовина топли. Просто нарушена циркулация, според мен. Обаче с тия две помпи...не се знае кое как е, а и аз не съм специалист, разсъждавам логически от това което знам оттук-оттам. Но ще помогнем на човека де