• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 94
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pansim - майстор
Като стана дума за качество, имам ЕЛЕКТРОНИКА ММЦ-01
Произведен 1991год. Единствения му дефект е повреда на дисплея, но и FLUKE от старите го имат този проблем.
Та въпросния руски уред и до сега се вмества отлично в точноста...пробвано с друг доста скъп и точен мултицет.
Само батерии му дай, консумация около 8-9мА което е много. Затова сега работи с преобразувател от 4 /литиев акумулатор/ на 9 волта :)
dtmf - специалист
pansim написа:
Като стана дума за качество, имам ЕЛЕКТРОНИКА ММЦ-01
Произведен 1991год.
Да , твърде много прилича на Флук 8020A от 70-те години.

На предната страница някой препоръча китайски с вграден безконтактен фазомер в горната част. Оригинала може да се види в модел 117.
pansim - майстор
Trakehner написа:
Може и така да е, но до сега не съм видял една читава руска машина, инструмент и прочие.
Не съм луд фен на руска или каквато и да е друга /като народност/ техника.
Но трябва да призная, че на фона на масовите евтини китайски изпълнения, това руско уредче е класи нагоре.
dtmf - специалист
Trakehner написа:
,но до сега не съм видял една читава руска машина, инструмент и прочие.
Аз съм виждал, например калашник :-D :cool:

Американците имат хубави уреди, но не могат да ги ползват. Руснаците и с китайски уреди са по-добри майстори ако става въпрос за ремонт на електроника.
manolito - специалист
Здравейте колеги, миналата седмица си купих MY 68 зелената серия. Нормално ли е на обхват волтове да не показва 0.00V а 0.170V и цифрите се движат без да има нищо закачено на кабелите?
DMN - майстор
Като допреш двете сонди на късо, не показва ли нула? Иначе е нормално, когато сондите са отворени(без нищо закачено), да не показва нула и да се получава нещо подобно.
manolito - специалист
Като ги допра на късо, на променлив волтаж ми дава 0.001 а на прав волтаж ми дава нули. Да разбирам ли че няма проблем с уреда?
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 94

Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: