• 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Аз си слагам хубави на водещите колела. :) И като си купувам гуми марките Клебер и Тигър не са ми класирани на горни позиции в списъка.
Пази Боже от такива капацитети...

Касапе, къф пък си ти да му казваш къде с какво ще кара. На него не може да му се случи. :-D
kuger - майстор
Kasap написа:
Това с водещите колела е гоуема грешка. Ще я установиш, когато собствената ти задница те изпревари няколко пъти... Много по-безопасно е да караш с 4 еднакви гуменетки, били те и средна хубост.
Пък аз ще се надявам да не го срещна в критична ситуация, кога идва с вратите към мен.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Много добре знаеш, че под мърляч нямам предвид тоя, който не е достатъчно побъркан да виси и да си лъска двигателя ежедневно. Имам предвид тоя, който базови консумативи и ремонти не прави, а после се чуди защо Форд-а не върви.
Е да де, и аз това казвам, тоя който не си е измил двигателя, значи нищо не е сменял по него и ремонти не прави.И после се чуди защо колата не върви.....следователно такъв човек е мърляч.... :-D :wink:

И за гумите както и за всичко останало...не си наясно.
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Касапе, къф пък си ти да му казваш къде с какво ще кара. На него не може да му се случи.
Касапа принципно е прав, но останалите малко превземка. Тук зимата е толкова мека, че през половината и повече време мога да си карам с летните гуми, а ти ми говориш какво щяло да ми се случи... И понеже сме големи моралисти, а по-рано се говореше кой кара с галошите втора ръка? :partyman:
stoianov_n написа:
Е да де, и аз това казвам, тоя който не си е измил двигателя, значи нищо не е сменял по него и ремонти не прави.И после се чуди защо колата не върви.....следователно такъв човек е мърляч....
Стига глупости. Мръсният двигател е работил двигател. Най-чистите са тия при автоджамбазите, които горят масло или имат повреди за по 1500лв. :wink: И такива гении, дето ремонтират таблата на колите с крем Лустро. :mrgreen: Двигателят е под капака. Прави се, сменят се консумативи. Но е под капака и няма какво да мия там. Ела ми го измий ти. :rolleyes:
kuger - майстор
Моля се и се надявам да направят зимните гуми задължителни. Тогава тоя "градски" ще трябва да ходи до автобуса!
Издразних се! Пич не си само ти на пътя! Има и други, дето искат да си свършат работата и да се приберат по живо и здраво в къщи!
Аланкоолу, аз съм пенсионер и не се свидя да си оборудвам колата както трябва за зима! Колкото и да ми струва това!
Съжалявам, но такива не трябва да се допускат на пътя! Ще купува гробница, ще я кърпи с тел, ама ще има претенции. Хайде, стига!
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
Касапе, къф пък си ти да му казваш къде с какво ще кара. На него не може да му се случи.
Касапа принципно е прав, но останалите малко превземка. Тук зимата е толкова мека, че през половината и повече време мога да си карам с летните гуми, а ти ми говориш какво щяло да ми се случи... И понеже сме големи моралисти, а по-рано се говореше кой кара с галошите втора ръка? :partyman:
Я пак?
Това към мен ли го отправи, или ... ?

Стоянооов, пак намаза. Искаш ли да МУ ГО измиеш, аааа?
Мръсницииии :lol: :lol: :lol:
toolegittoquit - майстор
kuger написа:
Моля се и се надявам да направят зимните гуми задължителни. Тогава тоя "градски" ще трябва да ходи до автобуса! Издразних се! Пич не си само ти на пътя! Има и други, дето искат да си свършат работата и да се приберат по живо и здраво в къщи!Аланкоолу, аз съм пенсионер и не се свидя да си оборудвам колата както трябва за зима! Колкото и да ми струва това! Съжалявам, но такива не трябва да се допускат на пътя! Ще купува гробница, ще я кърпи с тел, ама ще има претенции. Хайде, стига!
Айде по-сериозно. Какво пречи на някой да изскочи с 10-15 годишни "зимни" гуми на пътя, които имат минималният протектор? Според теб съм по-зле оборудван от хора с такива 15 годишни цървули или пък от тия с мерцедесите с ниско профилните гуми? Защото съм виждал мерцедес лъскав, нов, а гумите сликове, каквито никога не бих карал. Пък ти щото не си се возил в маршрутка от Бургас към селата, която нямаше спирачки. После ми обяснявай за автобуси и безопасност. Една гума конти като за моята кола - 150лв. 4 гуми са 600лв. За тая мека зима - как ли пък не. Отпред слагам новички, отзад доизносвам зимни галоши, които са били отпред. Както ми е кеф.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Стига глупости. Мръсният двигател е работил двигател. Най-чистите са тия при автоджамбазите, които горят масло или имат повреди за по 1500лв. :wink: И такива гении, дето ремонтират таблата на колите с крем Лустро. :mrgreen: Двигателят е под капака. Прави се, сменят се консумативи. Но е под капака и няма какво да мия там. Ела ми го измий ти. :rolleyes:
Малка поправка, мръсният двигател е неподържания....
И тва не да съм го чул от някои, а отварям поне 4-5 капака на ден.Та и мърлячи съм виждал де. :-D
kuger написа:
....Съжалявам, но такива не трябва да се допускат на пътя! Ще купува гробница, ще я кърпи с тел, ама ще има претенции. Хайде, стига!
:prayer: :prayer:
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Според теб съм по-зле оборудван от хора с такива 15 годишни цървули или пък от тия с мерцедесите с ниско профилните гуми? Защото съм виждал мерцедес лъскав, нов, а гумите сликове, каквито никога не бих карал.
ААА, не - ще продам коня!
Нископрофилни = износени. :supz: :supz: :supz:

Страничен въпрос: Тинки, колко ЧИСТО НОВИ гуми си купил на вагината и на Форда общо?
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
.. тия с мерцедесите с ниско профилните гуми? Защото съм виждал мерцедес лъскав, нов, а гумите сликове, каквито никога не бих карал.
:lol: :lol: :lachtot: :lachtot:
Абе момче, ти изобщо не си в час....
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: