• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 66
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Вадим Владимиров - специалист
Честно да ти кажа, дори е много рядка! Ти докъде стигна с покрива? Между другото ето ти и варианта за фолиото, за който ти говорих, стига да ти трябва все още.
Прикачен файл:
obreshetka_metallocherepitca.jpg
obreshetka_metallocherepitca.jpg (38.22 KиБ) Видяна 4170 пъти
sasho 28 - специалист
Вадим Владимиров написа:
Честно да ти кажа, дори е много рядка! Ти докъде стигна с покрива? Между другото ето ти и варианта за фолиото, за който ти говорих, стига да ти трябва все още.
Прикачен файл:
obreshetka_metallocherepitca.jpg
Сега съм на етап ламперия.Почти я наковах,не ми достигна 0,5 кубика.Другите ми почивки купувам и продължавам.Между другото имаш ли поглед върху мембраните на Изола Петров-Би Пар и Рефлекс Пар,че си уредих отстъпки там?
naix - специалист
Вадим Владимиров написа:
И малко инструмент, с който работим.
Прикачен файл:
SAM_0355.jpg
Прикачен файл:
SAM_0358.jpg
Другите са все обикновени циркуляри, триони, резачки и т.н.
От този пистолет доволен ли си? Тъй като наскоро ми предлагаха такъв и така и не го взех, та ми е интересно :)
sasho 28 - специалист
Лек напредък след дъждовете..Утре мисля да довърша ламперията и да мина с Бохемит.

Прикачен файл

23092012780.jpg

Прикачен файл

23092012771.jpg

Прикачен файл

23092012770.jpg
sasho 28 - специалист
Ламперията е окончателно готова.Напръсках и с бохемит,но това че 50л. покрива 250 кв.м. не е вярно :lol: Стигна за около сто.Или пък аз съм мноо ларш.

Прикачен файл

24092012788.jpg

Прикачен файл

24092012792.jpg
vlad0 - специалист
Супер е къщето =D> , върху ламперията керемиди ли ще редиш или битум?
Martin.P - специалист
Екстра е Сашо!
Дано и конструкцията на покрива да се е получила здрава.
Ех, сега се върни да видиш какво беше като почваше и какво стана... :)
Сега ще слагаш ли отгоре нещо битумно или направо керемидите?
sasho 28 - специалист
Като си спомня какво беше...Хубавото е,че понабрах някакъв опит в това-онова.А за отгоре обмислям варианти между метални керемиди и битумни.И не мога да реша.На битумните не ми харесва това,че дъската не се вентилира,че изкарвали 10-15 години,но пък мога да ги монтирам и сам-вече си лепих гаража с горелка...За металните пък разправят,че доста кондензират и ламперията се скапвала за няколко години,но тях не съм ги правил сам.Не че не мога да пробвам.Надявам се да се включат с мнение препатили с това.
Стефко - специалист
Стефан написа:
Като гледам от снимките, май нищо не е направено както трябва на времето. Нито къща има, нито основи, нито плоча. Явно е строено по соц.времето, с икономисани материали от друг обект. Май се опитваме да направим от нищото НЕЩО :lol: Загубена кауза :?
В началото ти казах горното. Тогава ти ми се обиди, и до ден днешен не си ми простил. Но съм доволен, че съм бил прав в предположенията си. Дано малко да съм допринесъл за състоянието н къщето в момента.
sasho 28 - специалист
Всички допринесоха.Аз държа на критиката,защото тя ми отваря очите към проблеми,които не виждам.За това пиша тук.
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 66

Тема "Ремонт на къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: