• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
А моите хранилки видяхте ли ги :)
Прикачен файл:
11202066_856829087686442_5901609926601812905_n1.jpg
11202066_856829087686442_5901609926601812905_n1.jpg (13.23 KиБ) Видяна 2560 пъти
Тръба ф100 прорязана но не до края и затапена от двете страни. Краката им са по- големи от прореза и не могат да ровят вътре, само човките им влизат :lol:
miroki - майстор
Моят под, е кашони. Картон. После го махам.
Водата като се клати може да я разлеят.
Идеята на хранилките по подобие на водата е резервоара. И заради него е хубаво да висят, като ядат се тръска и пада ярмата.
Изображение
Сложи повече от колкото ядат и пият.
Шишето от минерала вода мислех само едно да ползвам легнало на земята, не така както е на снимката. Не бях виждал до преди да се качи клипа.
Отначало пробвах да ги връзвам със сезал през крилете. Но е по-лесно един да коли друг да държи.
Така и не пробвах шишето. Вероятно и гърлото трябва да се резне малко да мине главата на пилето по-лесно.
kuger - майстор
От днес:
Прикачен файл:
DSC00133 (760 x 570).jpg
Прикачен файл:
DSC00132 (1152 x 864).jpg
петел,5,2кг.
stiv1961 - майстор
Чисто тегло :prayer: , цензура ти щрауса :supz:
nikolson - майстор
Поне резна ли му тупарлаците? :-D
kuger - майстор
stiv1961 написа:
Чисто тегло :prayer: , цензура ти щрауса :supz:
Ми, те само мъдете му са 200 гр. :-D
Не е чисто, лайната, опаковани са вътре :-D , а с тая горелчица става много фино пърленето.
Майтапа настрана, изтървах ги, ама то ходене по болници, по балове, доматите, половината са още без колове :shock:
nikolson, с тях го теглих, довечера една тава с тях ще спрягам :-D
Илчо Илиев - майстор
Шишето от минерала вода мислех само едно да ползвам легнало на земята, не така както е на снимката. Не бях виждал до преди да се качи клипа.
Отначало пробвах да ги връзвам със сезал през крилете. Но е по-лесно един да коли друг да държи.
Така и не пробвах шишето. Вероятно и гърлото трябва да се резне малко да мине главата на пилето по-лесно.[/quote]

То като ще си играеш да вързваш, по-добре ги пъхай в гаца, а идеята на конуса/шишето е и да им се изкапе кръвта, така,че трябва да се закачат да висят...
miroki - майстор
А не, това за шишето не ми трябва заради кръвта. Заклещват им се крилата и не могат да пърхат и да ги чупят. Да не си играя да държа пилето. Мисля ще може да се намести на нещо да седи право, ако не, конус от ламарина.
За шишето сезал не трябва. Аз пробвах със сезал преди да се сетя за шишето. И гаца става, но пак трябва да се държи стегната или да се връзва.
Иначе най-бързо става, като са наредени на хранилката с един дълъг нож, и 4-5 наведнъж (майтап). :)
miroki - майстор
Ако щеш вярвай, като се събудих си мислех точно за поточната линия. И естествено ми се искаше да си закарам моите там, за да си ги взема готови. Само, че не знам къде има такава. Не същата но подобна. Мисля в Дончево е най-близката. :partyman:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17

Тема "Пърлене." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: