• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Gustoraveli - специалист
:)
нед дек 20, 2020 5:46 pmmorfei1 написа:
нед дек 20, 2020 4:22 pmТрифон П.Трифонов написа:
.....
Капацитет имаш, ма трябва и да го ползваш. Между мога и го правя, разликата е от земята до небето. Едно е да топлиш за теб и кучето стая и половина, съвсем друго е да топлиш два етажа за 5-6човека. На теб ти трябва един ел.конвектор преносим 2-3киловата. Всичко останало ти е избиване на форумни комплекси и почесване на форумно ти его, което е достааааа голямо.

Е, аз ли съм ви виновен, че сте си избрали слаби котли, които не могат да работят добре на 80C?

Мишока видяхме кои е, жалко, че не си записвах разговорите, за да ти ги припомня, щот си забравил какви си ми ги дрънкал, но аз не съм. :wink:

Не си това за което се представяш.
Евала, че набра смелост да кажиш това, което ти беше на устата!!
Густо, това момче ми звънеше, а сега обръща нещата наопаки.
Попитах го вчера нещо, като сподели тук че съм му дрънкал. Имам цялата хронология на разговорите- кой на кого и колко време. Исках разрешение от него да кача тук, понеже лъже тук. Цитира ме с многоточие. Не е коректно да го правя на своя глава. Морфи, да качвам ли?
Майната му, дребните душици си остават завинаги такива. Това не се поправя.

По темата. Вчера в 9.00 натиснах червеното на тъча и копчето на горелката.
До 9.00 днес, изгорени 27кг. за 86 квадрата, частично изолирани, добра дограма.
Продължавам до утре в 9.
morfei1 - специалист
Не, Трифунари..... ти потърси контакт с мен, заради темата HMIP..... а какви ти бяха мотивите..... айде да не влизаме чак толкова в детайли, това си е мое мнение за теб още от самото начало. Времето никой не може да го излъже. Това което ще кажа е, че не ти прави чест да ме наричаш мишка, долняк и т.н.т навсякъде при положение, че ти си въртял задкулисие и си мишкувал. И ако си беше затварял голяма уста нещата щяха да си останат така както си бяха. Аз съм го направил не заради теб или %, а заради онези след мен, които ще се интересуват от системата, та да има поне малко инфо на роден език.

Та в този ред на мисли твоята благодарност я видях..... след като получи онова заради, което почнаха нашите разговори. Провокаци, репорти към модераторите, админите и т.н.т :lol: ? Те така се отблагодарява великият Т.Трифонов от направи си сам.

С HMIP като цяло съм доста по напред и навътре от теб почти от самото начало, и въпреки всичко бих ти помогнал ако се наложи след всичките л@йна и помия, които си изсипал по мой адрес. Ако имаш проблем с HMIP или решиш да я развиваш с CCU3 и т.н.т. , което силно ме съмнява понеже "нямаш този капацитет" както обичаш да цитираш чужди думи, защото нямаш свои. Не финансов, а оня другия.... :wink:

Едит:
Телефоните разговори няма как да качиш, и всичко онова за което сме говорили и коментирали през 2-то години, а те не бяха малко, за да бъдеш обективен. Изтрил съм ти номера, съответно и чат хронологиите.... не искам да имам нищо общо с такива като теб. Тези които наистина ми помогнаха, са толкова големи, че никога няма да тръгнат да се тупат в гърдите.

В самото начало вежливо те помолих в една от темите да не се занимаваш с мен, ама ти не се спря да ми софлираш навякъде. Все едно си направил инсталациите на половин България. То не бяха наказания, забележки, предупреждения, нямаш спиране...... аз такъв форумен комплексар като теб не съм срещал, за последните 20 години.

Това си ти за мен, и нищо повече.

.... с което мисля да сложа точка на тая мелодрама. Говори кавото искаш по мой адрес, не ме инресеува от тук нататък.
pechkata - специалист
пон дек 21, 2020 11:54 ammorfei1 написа:

.... с което мисля да сложа точка на тая мелодрама. Говори кавото искаш по мой адрес, не ме инресеува от тук нататък.
:supz: :partyman:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Обща дискусия за пелетни котли - offtopic от разход на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: