Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Zepte е търговска марка :-D , която преглага комплекти съдове -тенджери и тигани от неръждаема стомана 18/10. Ефекта е същият-пак залепва, защото и материалът е същият.
Та ако Zepte има тефлонови или керамични съдове за които аз незнам е друга бирата. :?
veribela - специалист
Е те от Цептер точно на това наблягат на презентациите си- готвенето почти без мазнина и готвене на пара.
Като искаш да си опечеш пържоли- ще загорят, естествено.
И за да не съм офтопик- този понеделник в промоцията на Lidl имаше комплект тавички, като едната може да се ползва за капак. Зарибих се да си ги купя, с идеята да готвя в тях агнешко- вместо алуминиево фолио- слагаш капака...Размера им се оказа обаче- като за лазаня- миниатюрни.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=832
Последна промяна от veribela на ср окт 21, 2015 12:23 pm, променено общо 2 пъти.
nikolson - майстор
Емайлирани съдове в България са се произвеждали и се произвеждат. Много, ама много се поддавате на рекламите. Колкото "ретро" бирите имат нещо общо с едно време, толкоз и "керамичните" съдове са нещо хипер-, супер-, дупер- нещо ново.
dpp - специалист
nikolovvd написа:
По скоро жената няма да е доволна, защото цял живот ще си гледа Цептера. :lol:
Аз много добре знам какъв да си взема, имам немски тиган SKK лят с титаниево ли кво беше покритие, взимах го от Технооплис преди 6-7 години. Поради добряи топлообмен можеш и да размразяваш в него.. Тежи 5-6 кила 28см и не е мръднал за тези години тотална експлоатация. Покритието няма нищо общо с тефлон и освен че не залепва не е вредно!
Цептер само парите и рекламата им знам - не че съм ги тествал но мерси. Искам грил керамика като компромис в цената и тежестта. И друго , моя немския лят китук жена ми мрънка че тежи и и е трудно да го мие - само дето не ме налага с него :axe: . Имат и грил такъв но е 169 лв и 30 капака, ще се ползва 1-2 пъти в седмицата най много . Не ми е необходим чак толкова, че да давам луди пари за грил..
https://www.pazaruvai-lesno.bg/plit-k-g ... 28-sm.html
Та ако някой има мнение пряко за този от Лидъл да понапише някой ред ..не се стеснявайте бе майстори - не говтите ли , само бачкане .. :rolleyes:
hricava - специалист
Харесах си този лентов шлайф с шмиргел, който е от утре, зачетох се в упътването от сайта и видях, че там има посочени номера на резервни части. Някой търсил ли ги е в сервиза в България и какви са цените? Защото аз от немския сайт на Гризли ги намерих, нямаше диск в асортимента, но ще ги питам по-късно за него. Иначе цените са прилични шкурка 1бр /80/ 1 евро, комплект от 5бр. - 4.60 евро. Комплект /60,80,120/- 4 евро, преключвател 0,89 евро и още дребни неща.
mitko64 - майстор
hricava написа:
Харесах си този лентов шлайф с шмиргел, който е от утре, зачетох се в упътването от сайта и видях, че там има посочени номера на резервни части. Някой търсил ли ги е в сервиза в България и какви са цените? Защото аз от немския сайт на Гризли ги намерих, нямаше диск в асортимента, но ще ги питам по-късно за него. Иначе цените са прилични шкурка 1бр /80/ 1 евро, комплект от 5бр. - 4.60 евро. Комплект /60,80,120/- 4 евро, преключвател 0,89 евро и още дребни неща.
Писах преди десетина дни, че са пълна скръб. Преебаха готиния магазин- сервиз. За шмиргела нямат нищо, оправдаха се, че досега не били поръчвани дискове, те откъде да знаят, че се търсят :? . Остави другото, но ме преебаха да им отида на крака по разбитата улица, че уж имали торби за прахосмукачката(по телефона) а се оказа само една торба. Абе дали са го на уволнение!
profesionalist_wood - майстор
Абе,да го eбa тоя такер дето пускат за компресор читав ли е?
hricava - специалист
mitko64, писах на немците ще видя какво ще кажат колко струва един такъв диск, лошото, че трябва през посредник да се достави и много се оскъпява, но като си нямаме сервиз така ще е..
mitko64 - майстор
Къде ще се занимаваш с германците, ще си поръчам две редуц. втулки и минавам на берковски дискове. Иначе шкурки на Райдер колкото искаш по 7 лв. 5 броя. Mежду другото нещо ново от Германия, нов винтоверт 20 волтов(предполагам си е 18 волтов), но нещо не мога да кача линк, много дърт лаптоп ползвам в момента.
jekasus - майстор
mitko64 написа:
Mежду другото нещо ново от Германия, нов винтоверт 20 волтов(предполагам си е 18 волтов), но нещо не мога да кача линк, много дърт лаптоп ползвам в момента.
http://www.lidl.de/de/parkside-akku-boh ... a1/p205709

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: