• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
Еди не слагай това, намери по големи колела, имам 4 см колела на шкафа на циркуляра и като има боклуци по пода и изрезки е мъчение да го влача, имам 2 см на шкафа за банцинга и е ужас да се мести по мръсен под какъвто става в работилницата след 5-тата минута като запаля нещо :-). Слагай по големи колела ще са ти по удобни, а и потърси вариант с заключване т.к машината може да се си ходи :-). Или трябва да си направиш някакви приспособление за заключване на място :-).
EDI - майстор
Да ,тези наистина са ниски.По принцип съм си избрал големи колела със спирачка, височина 95 мм, това ми беше мисълта до сега.Но тези ще ида да ги видя, как изглеждат и тогава ще преценям.При оберфрезата няма толкова боклук, като при циркуляра и няма да е проблем.По принцип местенето му ще е в радиус от най-много 1 метър, само да се бутне, да не пречи.
klomo - специалист
Мислил ли си за аспирация :-D
EDI - майстор
Имам от старата маса, въпроса с аспирацията е решен. :-D
pif4o - специалист
Ще купуваме ли ел.отвертки утре или няма :) Има ли по добра алтернатива от тази? на мен макитата много ми харесва дето е към 82 лева сега в промоция, и със страхотен куфар с чаркове, ама пусто с тая смотана старовремска батерия..... ако беше литиева нямаше да се замисля и за миг, ама тая никелметалхидрид, като не мога да и осигуря постоянна работа и нормални цикли разряд заряд бърже бърже ще почине маи. Пък и размера си е бая голям като за такава отвертка. Има ли нещо друго читаво до към 80-макс 100 лева. или за 40 кинта тая си е перфе, като за чисто любителско ползване. Само да вметна че винтоверт имам як на бош с литиева батерия и съм адски доволен от него, така че тази отвертка няма по никъв начин да се намесва на места дето може с него.
mitko64 - майстор
Ако се вредя, вземам със сигурност. Търся точно с многостепенен съединител. А за сто лв. можеш да вземеш Бош IXO( 4,5 Nm), но и тя няма за степенно регулиране на въртящия момент. Бях харесал и професионалния модел с две скорости, но и той няма настройка и е 200лв. Лидл имат и друг модел, но и той е без регулировка.
пишман_майстор - майстор
Зегето( лидълското ) го гледах няколко пъти при нас (Рз) на вид изглежда яко и тежко , но не ми хареса ,че няма да има добро водене на ножа и при рязане ще "измята" на една страна !Ножа се "клатеше" наляво-надясно. Инак го раздава на фасон, като един модел на Бош -тежка серия :mrgreen:, но не е коректно да го сравняваме с него, има защо Бошофското да струва 5х горница .Не съм го чувал как работи , тук чета ,че е добро , предполагам,че за посочените пари - наистина няма пряка конкуренция, ако нямах зеге, щях да си купя да видя как ще е ....
profesionalist_wood - майстор
Изкефих се на лидълските уоки токита :-D Оказва се че за 22 лв могат да поддържат и американски стандарти за радиоразпръскване,имат кристално чист звук,и пише че имат обхват до 8 километра :mrgreen: А може и теоретично на 12 км в права линия без хълмове и възвишения да станат :lol: Вчера слушах доста охранители и кранисти на 6-ти и 8-ми канал :lol:

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _22266.htm ето радиостанциите :-D
colyo - специалист
pif4o написа:
Ще купуваме ли ел.отвертки утре или няма :) Има ли по добра алтернатива от тази? на мен макитата много ми харесва дето е към 82 лева сега в промоция, и със страхотен куфар с чаркове, ама пусто с тая смотана старовремска батерия..... ако беше литиева нямаше да се замисля и за миг, ама тая никелметалхидрид, като не мога да и осигуря постоянна работа и нормални цикли разряд заряд бърже бърже ще почине маи. Пък и размера си е бая голям като за такава отвертка. Има ли нещо друго читаво до към 80-макс 100 лева. или за 40 кинта тая си е перфе, като за чисто любителско ползване. Само да вметна че винтоверт имам як на бош с литиева батерия и съм адски доволен от него, така че тази отвертка няма по никъв начин да се намесва на места дето може с него.
Потърси отверката на Бляк енд Декер с 4 сменяеми елемента. Работи прекрасно както с обикновени батерии АА, така и с акумулаторни (ползвам батериите от фотоапарата). Голяма душа има тази гадинка. Преди 3-4 години беше на промоция в Метро заедно със зеге за 45лв.
Прикачен файл:
scaleba6.jpg
scaleba6.jpg (8.86 KиБ) Видяна 2786 пъти
profesionalist_wood - майстор
Опааа аз бях забравил че в Европа са забранени уоки токитата със американския стандарт а са разрешени PMR стандарта а в упътването не виждам такъв стандарт,въпреки че по щатско съм мяркал такава марка токита :?
А и си спомням че честотата 446 мегахерца не е за любителско ползване и мога да наруша закона.Не помня колко херца е разрешената честота в България? :?
Прилагам снимки

Прикачен файл

IMG_8234.JPG

Прикачен файл

IMG_8233.JPG
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: