• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Junak - майстор
kalpev написа:
За сметка на това, ми се ще да ми се обясни тази мистерия:
toolegittoquit написа:
Не съм запознат много с автомобили.
Как хем твърди това, хем тук спори толкова ожесточено и иска да го приемат насериозно?
Нали си го знаеш тинки - и пет ника да смени, все същия прост многознайко си остава :)
toolegittoquit - майстор
В същото време немската организация за защита на природата обяви искане за подобни изследвания и за автомобилите продадени в Германия. Ако бъде доказана манипулация и за тях, по подобие на тази в автомобилите за US пазара, то може да бъде поискана забрана за движение на дизелови автомобили в Германия, обявил председателя на организацията Jürgen Resch като добави и недоволството от контрола върху дизеловите автомобили от страна на немското законодателство.
Значи немците не ги искат дизелите, ние тук да ги искаме?
kalpev написа:
Кои жени са по-хубави - блондинките или брюнетките?
Който много подбира остава с пръстче в устата. :lol:
kalpev написа:
Как хем твърди това, хем тук спори толкова ожесточено и иска да го приемат насериозно?
С това приятелю предварително съм отбил всякакви коментари и критики. А и всъщност никой човек нищо не знае, по-добре да не говори, че някой нещо знае. Нищо никой не знае, винаги ще се намери някой да му скрие шапката. Всеки учил цял живот.
kuger - майстор
Че кой ги пита германците :cool:
Chefo77 - майстор
Тинки, ама ти верно ли мислиш, че някой дори сериозно се шегува, че ще забранят дизелите в Германия. Имаш ли идея, че по-голяма част от произведените и движещи се там автомобили вероятно са дизели? Представи си, че някой вземе да предложи закон, че да го и приемат. Ще го изкарат на атоми от парламента. Все едно да им забраниш производството и консумация на бира. Или при нас това да стане с газта :lol:
stoianov_n - специалист
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4996445

...Много брокерски къщи ограничиха препоръките си за закупуване на акциите на „Фолксваген“, а германското списание Manager Magazin обяви, че компанията ще спре да продава дизеловите си модели в САЩ.

Айде да видим как ще го коментирате това...... :-D :butthead: :finga:
mitko414 - специалист
Не съм чел статията, но цитата "компанията ще спре да продава дизеловите си модели в САЩ" ми е достатъчен, за да коментирам -- просто американците не карат дизели, това е.

Вижте резултата от търсенето в мобиле за C5, след 2009 година. :)
bigdragon - майстор
mitko414 написа:
......
И какво трябва да забележим?
Junak - майстор
Брей, хвърлихте ме в размисъл дали да си продам дизела, или направо да го закарам за скраб :)
ESPACE - майстор
stoianov_n написа:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4996445

...Много брокерски къщи ограничиха препоръките си за закупуване на акциите на „Фолксваген“, а германското списание Manager Magazin обяви, че компанията ще спре да продава дизеловите си модели в САЩ.

Айде да видим как ще го коментирате това...... :-D :butthead: :finga:
Говори се за глоба в размер на 18 000 000 000$.
mitko414 - специалист
bigdragon написа:
mitko414 написа:
......
И какво трябва да забележим?
Съотношението на двигателите бензин/дизел.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: