Така че да продължаваме с житейските проблеми...

Моят проблем, че бюджета набъбва и трябва да се изхарчи

jekasus написа:И другата седмица ще е скучно в лидъла...А моя бюджет намалява и трябва да търся поръчки....
Така че да продължаваме с житейските проблеми...![]()
profesionalist_wood написа:Еми си намери клиенти - американофили или русофоби... Че последно време ми се падат русофили и пара бол....jekasus написа:И другата седмица ще е скучно в лидъла...А моя бюджет намалява и трябва да търся поръчки....
Така че да продължаваме с житейските проблеми...![]()
profesionalist_wood написа:Кой...? Дядо Иван от Плевенско за шкафчета?Лошо.... За Тъмната сила няма работа...
jekasus написа:Те не са руски пари, български ... просто са русофилиАма и при Червената сила също няма много пара....![]()
Иначе за паркета, тази седмица ходих в Реджина Мария в Балчик, друг паркетаджия няма да търся, ако ми трябва....
По темата - чакам винтоверта 20Li-on
profesionalist_wood написа:Кой...? Дядо Иван от Плевенско за шкафчета?Лошо.... За Тъмната сила няма работа...
jekasus написа:...................Човеко /както казват по търновски/, бая време разсъждавах по това изречение докато му схвана смисъла. Вярно, че в запетайки се затваря самостоятелна част на речта ама това "тази седмица ходих в Реджина Мария в Балчик" няма нищо общо с паркет и казаното в основното изречение. Добре, че погледнах в гугъл каква е тая фирма за паркет у Балчик и видях, че всъщност е спа хотел. Поне има ли ефект от процедурите?
Иначе за паркета, тази седмица ходих в Реджина Мария в Балчик, друг паркетаджия няма да търся, ако ми трябва....
....................
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: