• 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 107
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
phantom_ - специалист
Добре изглежда,дано разхода й ти хареса.И аз си играх направих две но разхода ме спря да ги ползвам :cry:
phantom_ написа:
Добре изглежда,дано разхода й ти хареса.И аз си играх направих две но разхода ме спря да ги ползвам :cry:

а дано,ама на дали :)
на мен ми е интересно да видя какво ще стане
rosso666 - специалист
И преди това питах и пак ще питам колеги от каква стомана си правите горелките????? Ако е от жароустойчива стомана от къде си я взимате и за какви пари.
rosso666 написа:
И преди това питах и пак ще питам колеги от каква стомана си правите горелките????? Ако е от жароустойчива стомана от къде си я взимате и за какви пари.

Моята е от обикновена стомана СТ3 :?
ttttttd - специалист
rosso666:Неръждавейка 310 и 312 за кошничката държи,тялото от черна стомана.Интерметал .София
judas - специалист
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 21512s.JPG
ttttttd, така дали е по-добре?
В смисъл, по-малко разстояние под делителя! :-D
filmatoplo - майстор
Не искам да обидя никой но този вид горелка е пълен таш...к , сравнено с автомобил това е Запорожец или Москвич .
judas - специалист
Сложих една цепеница да я "ближе" пламъкът от горелката. Според мен ефектът е голям - по-висока температура на водата. :)
wankata7108 - специалист
защо филме мислиш че горелката е т...к какви са ти съображенията кажи си проблемите при опитите с нея
filmatoplo написа:
Не искам да обидя никой но този вид горелка е пълен таш...к , сравнено с автомобил това е Запорожец или Москвич .
Няма как да ни "обидиш" :)
поне мен,защото аз съм си го направил с двете ръце ;)
а и все пак темата във форума е за по лесно направена,без екстри и т.н...а не за "мерцедеси"
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 107

Тема "Пелетна горелка ръчна изработка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: